• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat takvime göre 18i. İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır. Çok yoruldum artık negatifi görmekten. 18i evlenme yıldönümümüz. Umarım hediye gibi olur. İlk 3 ay korunduk sırf doğum tatile denk gelmesin izinler boşa gitmesin diye çok pişmanım şimdi. Öyle isteyince olmuyormuş zaten.
O kadar haklısın ki biz de 2 yıl korunduk aslında ben istiyordum ama hem kayınvalidem hem annem sakın iki sene olmadan olmasın çocuk dediler hep🙄

Yaa insallah çok güzel bir yıl dönümü hediyesi olmuş olur 😍 ne yazık ki oyle kolay olmuyormus biz 4 yıl korunduk simdi de olsun diye ugrasiyoruz 🤦🏻‍♀️
Kuzum sana yazdım görmedin 😅 ne zaman gitçeksin doktora

O kadar haklısın ki biz de 2 yıl korunduk aslında ben istiyordum ama hem kayınvalidem hem annem sakın iki sene olmadan olmasın çocuk dediler hep🙄
Onlarda hemen olacak gibi düşündüler herhalde. Ama işte malesef hayat bizim planlarımıza göre ilerlemiyor malesef 😒 Keşke istediğimiz zaman olsa ama vardır hayırlı bir zaman. İnşallah en kısa zamanda olur senin de canm.

Onlarda hemen olacak gibi düşündüler herhalde. Ama işte malesef hayat bizim planlarımıza göre ilerlemiyor malesef 😒 Keşke istediğimiz zaman olsa ama vardır hayırlı bir zaman. İnşallah en kısa zamanda olur senin de canm.
Aynen canım öyle düşündüler, hatta annem diyor ki asla aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı.
Allahım artık zorlanıyorum dayanamıyorum en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat gönder bana diye dua ediyorum artık 😊
İnşallah senin de vardır da iki gün sonra çıkar canım ❤️

Ovu testlerim sizce daha yum olmamismi

Eklentiler

• 20200713_145020.webp
    20200713_145020.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 43
Aynen canım öyle düşündüler, hatta annem diyor ki asla aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı.
Allahım artık zorlanıyorum dayanamıyorum en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat gönder bana diye dua ediyorum artık 😊
İnşallah senin de vardır da iki gün sonra çıkar canım ❤
İnşallah canım 😍

Eklentiler

• 20200713_145020.webp
    20200713_145020.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
kizlar hazir bursaisniz birsey sorucamm.. az önce ovu testi yapmak icin tualete gitigimde unuttum kaba yapmayi ilk birkac damlasi gitti tualete durdurdum ama yarida yani :D kafa iste.. neyse kabin cok dibinde anca oldu ordan test yaptim sizce testi etkilermi yaa.. ???

Back
X