bazen de kendini benle kıyaslamaya çalıştığını hissediyorum.çok fazla ev işi yapamadım bu dönemde ama temizlikçi falan da almadım(daha önce bikaç kez gelmişti)eşimle yavaş yavaş yaptık.geçenlerde temizlik yapmış yorulmuş,keşke çalışan bayan olsaydım,evde işim gücüm olmazdı dışarı gidip gelirdim dedi.ben de şaşırdım benim evde işleri kim yspıyor anne dedim,amaan sende diyor.ben akşam eve geldikten sonra senin gün boyunca yaptığın işin hepsini yapıyorum şurda bikaç aydır biraz aksattım dedim,olsun yine de ev hanımının işi daha zor dedi.bozuldum baya,ama eşim destekledi,zoru görmediğin için evdeki işler zor görünüyor gözüne dışarı bi git de gör nasıl oluyormuş falan dedi.kıskanıyor mu anlamıyorum.şurda 3 ay yattım iş yapmadım diye.
saruboceq canım sağol.benim de kanamalarım oldu ama çok şükür şimdi geçti,belki de evlerimiz yakın,sürekl,i görüşüyoruz ondan da kafayı takıyorum bilemiyorum(pek özelimiz kalmadı ki içli dışlı olmaktan hiç hoşlanmıyorum)
canım o sana kafan büyükmüş deyince seninde dilin ne uzunmuş anne şimdiye kadar fark etmemişim deseydin.
o söylediğinde lafını sizde söyleyin. ya törpülenir ya da alışır gidersiniz.
ayrıca hiç de kafanıza takacak bir durum değil beraber oturmuyorsunuz heralde.?
bende benzer duyguları yaşıyorum 4 aylık benimkide. iş başlasa diyorum bi taraftan, diğer taraftan yorulcam evdeki rahatı da arıcam biliyorum. bazen bakıyorum sürekli sırıtan bi yüz ifadesiyle dolaşıyorum bi an oluyo herşeye alınıyorumbana da geçen gün eşim kuzeni senin yüzüne ne olmuş böyle ne biçim şişmiş kocaman olmuş dedi hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. aynaya bakıp duruyorum tamam biraz kilo aldım ama o kadar da değilki
bende hamile oldum ollaı herkese tahammülsüzüm...
hala da öyle...
hamileliğinin çok büyük etkisi vardır eminim bu duygularında...
lovelinya haklısın,hormonlarım çok enteresan bi şekilde çalışıyor.bi bakıyorsun sevgi pıtırcığı olmuşum,ama 2 dk geçmeden depresyona girebiliyorum.
işte bu konuda çok pasif kalıyorum .eşimden başka kimseye belli edemiyorum stresimi,o gariban katlanmak zorunda kalıyor her şeyime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?