kızlar 2,5 aylık hamileyim. ama benim göbişim şimdiden çıktı. kimi insanda hemen çıkıyomuş, istah artışım falan yok zaten genelde meyve yiyorum. bulantılarım kusmam çok hiç yemek yiyemiyorum. bunlardan şikayetim çok yok. hatta mutlu bile oluyorum içimde bir can taşıdığım için. daha önce bir düşüğüm vardı. ilk bebeğim olduğu için çok üzülmüştüm. bu ikinciyi en çok ta o yüzden istedim 8 ay sonra hatta tamda eğer düşmeseydi tam doğum yapacağım tarihte hamile kalmışım. neyse bugün tesadüfen öyle hamilelikle ilgili araştırma yaparken birden anne olmanın sorumluluğunu değişen ve değişmeyedevam eden hayatımı farkettim. 5 ay sonra iş hayatım bitecek. okul ve iş hayatı derken ben hiç evde kalmamıştım. eşimden harçlık alıcam ekmek parası istiycem. çay bitmiş pirinç bitmiş diycem. eşimin eline bakıcam. bu döenmde kg alıcam vucudumda çatlaklar oluşacak. doğum yaptığımda ise sütüm kesilmesin die hemen kg da vermeye çalışamıycam. ay ne bilim madolyonun hiç bu yüzünü düşünmemiştim ben ya. bakımlı bir hamile olucam dedim kendi kendime bir kere saçımı kestirdim herkes nie kestiriyosun dior. batıl inançlar varmış. boya zararlı zaten onu biliyorum. ne bilim ya makyaj yapıyorum o da cildimi yıpratacak die korkuyorum. of offf psikolojim bozuldu birden yaaaaa