Hamilelik riski var mı? Lütfen yardım:(

Eeeeesssssrrrrraaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
2
0
1
28
Meraba erkek arkadaşımla 2gün önce ilk kez ilişkiye girdik kan aktı.Fakat 2-3 dakika sürdü ardından geri çekilip boşaldı.Dün sabah yine aynı şekilde kısa süreli git gel yapıp dışarı boşaldı.Bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var ve kahverengi akıntı geliyor adetime 4-5 gün var.Hamile kalma riskim var mı korkuyorum

sanmıyorum genelde kızlık zarı yırtılmalarından sonra bu tip kanamalar normal ki siz üst üste devam etmişsiniz buda etken zaten adetine bir kaç gün varsa sorun olmaz diye düşünüyorum

Meraba erkek arkadaşımla 2gün önce ilk kez ilişkiye girdik kan aktı.Fakat 2-3 dakika sürdü ardından geri çekilip boşaldı.Dün sabah yine aynı şekilde kısa süreli git gel yapıp dışarı boşaldı.Bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var ve kahverengi akıntı geliyor adetime 4-5 gün var.Hamile kalma riskim var mı korkuyorum
Hamile kalma riskiniz var tabi.ama dusuk bir ihtimal.disari boşalmasi icine kaçirmadigi anlamına gelmiyor.
Yapma kardeşim sana yazik kendine acı.değer mi fedakarliğa.bak o ne kaybetti sen ne kaybettin.sen neler düşünüyorsun o takiyo mu acaba.
Seni yargilamiyorum,kinamiyorum.sadece kendi değerini bil diye söylüyorum.

Back
X