Sizce hamilemiyim?

karagozlubiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
5
1
1
20
Merhabalar kızlar genelde ben burda okuyan taraf olurdum ama ilk defa hesap açıp konu açıyorum.

Yeni evliyim eşimle 2 senedir geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz bu zamana kadar hiçbir sıkıntımız olmamıştı ben bir süredir yumurtalama günlerimi falanda takip etmiyorum biz o süre içersinde her gün ilişkiye girmişiz.

geçen reglim 24 Haziran'da olmuştu. Şuan sabahları daha şiddetli olacak şekilde ara ara olan mide bulantım, kasıklarım da sanki kramp giriyor gibi ara ağrılar oluyor ve birde yanma oldu geçen gece bel ağrım da oluyor ayakta kaldıkça ben de eşimin de aklını meşgul etmesin diye bugün reglime 3 gün var daha ama yine de gebelik testi aldım erken gebelik testide yokmuş eczanede normal aldım tek çizgi çıktı 5 dakika boyunca başında bekledim 2. çizgi belirmedi ama ben farklı hissediyorum göğüslerim çok hassas ne bilim var sanıyordum aslında bebek düşüncesi daha yoktu aklımızda ama tek çizgiyi görünce de üzüldüm sizce kan testi yaptırmalı mıyım?

başka kimse yokmu kızlarrr??
Canım havalqrdan dolayı hormonlar alt üst bu belirtiler bişi ifade etmiyor malesef.kac kere ne belirtiler yaşadım emin oldugum halde negatifti. Önemli olan idrar ve kan testi erken gebelik testleri çok düşük betalari algılıyor onda silik bile çıkmadiysa yoktur ama yine de Allah'tan ümit kesilmez hayırlısı herşeyin

Canım havalqrdan dolayı hormonlar alt üst bu belirtiler bişi ifade etmiyor malesef.kac kere ne belirtiler yaşadım emin oldugum halde negatifti. Önemli olan idrar ve kan testi erken gebelik testleri çok düşük betalari algılıyor onda silik bile çıkmadiysa yoktur ama yine de Allah'tan ümit kesilmez hayırlısı herşeyin
öyle tabi teşekürler yorum için dediğim gibi aklımızda şuan için olmayan birşey bir çocuk sahibi olmak ama daha burda belirtmeyi unuttuğum çok şey yaşayınca bir kaç büyüğüm de bu aralar gözlerin parlıyor bak sen hamilesin diye üzerime geldi e bende 1 hafta öncesinde röntgen çekildim falan kafamda dönüp durdu hep

öyle tabi teşekürler yorum için dediğim gibi aklımızda şuan için olmayan birşey bir çocuk sahibi olmak ama daha burda belirtmeyi unuttuğum çok şey yaşayınca bir kaç büyüğüm de bu aralar gözlerin parlıyor bak sen hamilesin diye üzerime geldi e bende 1 hafta öncesinde röntgen çekildim falan kafamda dönüp durdu hep
Haha yok cnm benim babannem bana bu tarz şeyleri iki senedir söylüyor 😂 çok düşünmeye gerek yok stressl regli geciktiriyor hormonlari da baskiliyor. Bilimsel bak geç . Cikmadiysa yoktur yakında sökülür. Varsa da mucize olur ama düşünme

Haha yok cnm benim babannem bana bu tarz şeyleri iki senedir söylüyor 😂 çok düşünmeye gerek yok stressl regli geciktiriyor hormonlari da baskiliyor. Bilimsel bak geç . Cikmadiysa yoktur yakında sökülür. Varsa da mucize olur ama düşünme
Sağ ol vallahi içimi rahatlattın biraz teşekkür ederim😂

Back
X