Hamilelik riski var mı?

Zeynppp07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
9
0
1
31
Merhabalar bi sorum olacaktı. Dün gece nişanlım ile sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık. Herhangi bir şekilde üzerime ya da içime boşalmadı bundan eminiz ama belki bi ihtimal zevk suyu genital bölgeme gelmiş olabilir. Hamilelik riski var mı böyle bi durumda ya da ertesi gün hapı falan almam gerekir mi?

Tam ne olduğunu bilemeden söylemek zor ama kısacası hamile kalmak o kadar kolay değil.
Teknik bilgi verelim size:
Adet başlangıcı 1inci gün dersek, 28 günde bir adet görüyorsanız yumurtlama gününüz yaklaşık 14üncü gün. Bu günün etrafındaki günlerde uzak durun birbirinizden.
Eğer bu kişi doğru kişiyse nişanlılığı çok beklemeden evlenin bence.

Şöyle ki henüz adetime 16 gün var. O boşalmak üzereyken çekildi zaten herhangi bi şekilde üzerime gelmedi benim korkum sadece zevk suyu cok az dahi gelse buna ihtimal var mı :) ilk kez böyle bişi yaşadım kendisi görevden dolayı sürekli yanımda değil haliyle bi anda yakınlaşma oldu maalesef.

12-16 günleri arası hamile kalma ihtimali var. Spermler çıktığı anda penis tam içerideyse hamile kalma ihtimaliniz var. Yoksa zor, Bence boşuna içinize hormon bombası atmış ve kalıcı hasar riski almış olursunuz.

Günümüzde hamile kalabilmek ve üreme sistemimizi korumak çok zor bir şey. Bugün alacağınız hap, 5-10 yıl sonra sizi çok pişman edip keşke o gün hamile kalsaymışım ve hatta doğursaymışım dedirtebilecek duruma getirebilir. Ve kalıcı hasar bırakabilir. Nişanlınız düzgün biriyse size zaten sahip çıkar.

Ben başka bir şey söyleyemem. Siz bilirsiniz.

Yok dediğim gibi içime girmedi zaten. Sürtünme yoluyla olan bi ilişkiydi ve boşalacağı sırada bana temas hiç etmedi ben zevk suyu geldi falan diye tedirgin oldum sadece gelip gelmediğinden emin de değilim o yüzden kararsızım sadece

Ya zaten öyle cok ta gelmedi kendisi de söyledi hormonları dengesiz kılacak bişey kullanmak ta istemiyorum umarım bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…