Hamilelik riskim varmi kizlar?

kesinvardir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
1
0
1
30
Arkadaşlar merhaba, ben dün erkek arkadaşimla iliskiye girdim adetim yeni bitmisti. İcime bosaldi ve hemen kalkip yikadim temizlemeye calistim biraz. 72 Saat icinde ertesi gun hapi olayini biliuorum. Sizce gerek varmi ve ne yapmaliyim? Sanirim yumurtlama doneminde degilim, cahil degilim fikir istiuorum

Sperm ler 3 gün yaşıyor
Kimi bayan adetten hemen sonra yumurtuyor eğer ki sizde onlardan biri iseniz hamilelik yüksek.
Sonuçta içe kaçma durumu olmuş ne diyim korunun yani ilişki yaşamayı biliyorsunuz korunmuyorsunuz sonra yok hamile miyim yok gebeyim kürtaj fiyati diye konu acarsiniz..
Allah akıl fikir versin :KK14:

Allah akıl fikir versın hemm cinsel ilişkiye giriyorsunuz hemde içine boşalıyor arkadaşınız eğitim alın biraz eğitim. 3 yıllık evlıyım böyle bişey yaşamadım daha ! Ne kadar rahatsızız ya

işiniz şansa kalmış bence... ama hamile kalmak kişiden kişiye göre değişiyor bence kimisi uzun uğraşlarla bile kalamıyor kimide ilk seferınde... sizin için endişelenıyorum umarım öyle bir durum yoktur

lutfen mutlaka ertesi gun hapi al, riske etmeye degmez. bir zarari yok ertesi gun hapinin.
ben hayatimda en az 4 kere kullandim, hepsinde de ise yaradi. suanda da planli gebeligimi yasiyorum, 6. haftasindayim. Yani ileride hamileligine zarari vs de olmaz, korkma.

Back
X