hamilelik riskinden ölesiye korkuyorum :(

zifiribirhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
2
0
86
İzmir
18 yaşındayım ben.
Dün adet kanamamın ilk günüydü. Sevgilimle ters ilişkiye girdik. 3 kez aralıklarla aynı gün içinde. Ilkinde biraz sperm bulaştığını söyledi, digerlerini soramadım ve söylemedi zaten.
Hâlâ adetim sürüyor, bugün karnım ağrıyarak kanamalarım devam ediyor. Uzun süreden sonra ilk kez adet olmuştum, 1 ayı geçmişti herhalde.

Öyle korkuyorum ki hamile miyim diye, intihar edecek gibiyim. Çok pişman ve üzgünüm lütfen yardımcı olur musunuz :(

Ters İlişki de hamile kalınmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18 yaşındayım ben.
Dün adet kanamamın ilk günüydü. Sevgilimle ters ilişkiye girdik. 3 kez aralıklarla aynı gün içinde. Ilkinde biraz sperm bulaştığını söyledi, digerlerini soramadım ve söylemedi zaten.
Hâlâ adetim sürüyor, bugün karnım ağrıyarak kanamalarım devam ediyor. Uzun süreden sonra ilk kez adet olmuştum, 1 ayı geçmişti herhalde.

Öyle korkuyorum ki hamile miyim diye, intihar edecek gibiyim. Çok pişman ve üzgünüm lütfen yardımcı olur musunuz :(

Adetliyken ters iliski yaptiniz! hamilelik degil ama hastalik kapacaksin dikkat et canim hamile kalman imkansiz hem adet hem ters iliski ama biraz kendini dusun mikrop falan kaparsin karninin agrisi muhtemelen ters iliskidendir hic bise olmaz korkma

şu ters ilişkiye gırenlerı anlamıyorum ben yaaa
acısına nasıl dayandın? insan kabız olurken bıle zor s..yorken hemde...
18 yasında bır kızın bu denlı cahıl olması da garıp gerçekten.

ters ilişkiden hamıle mi kalınır, ormanda mı buyudun sen :ssz:
dalga mı geciyorsun bizimle?

Son düzenleme:
18 yaşındayım ben.

Bir kere adetliyken ilişkiye girmek günah ve ters ilişkide günah bunu bilmiyomuydun

Adetliyken ters iliski yaptiniz! hamilelik degil ama hastalik kapacaksin dikkat et canim hamile kalman imkansiz hem adet hem ters iliski ama biraz kendini dusun mikrop falan kaparsin karninin agrisi muhtemelen ters iliskidendir hic bise olmaz korkma
Cok ama cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz.. ben de ne kafayla boyle bi seye kalkistigimi hic bilmiyorum. Ve bugun itibariyle o sahisla iliskimi kesmeye karar verdim. Cunku tavirlariyla ve soyledikleriyle resmen beni buna zorlamisti. Allah'tan pismanligimi yasiyorum ve neyin ne oldugunu iyice anliyorum. Amann, tovbeler olsun bidaha boyle seylere kalkisirsam.. tekrardan cokkkk cok tesekkur ediyorum..

18 yaşındayım ben.

canım hamilelik o kadar kolay değildir. ama meni akması ve vajinal bölgeye sızması ile küçük bir ihtimal de olsa risk vardır. ama sağlığın açısından zaten korumasız ilişkiye girmemelisin. hiçbir türlü hemde:45::45:

ayrıca konu sahibi şunu da okumanı öneririm

• Anal ilişki (ters ilişki) ile gebe kalmak mümkün mü?
Eğer anal ilişki sırasında sperm boşalması (ejekulasyon , zevk suyu ) perine bölgesi dediğimiz anüs (makat) ve vagina girişinin olduğu bölüme olmaz ise bu şekilde olan birliktelik ile gebe kalmak mümkün değildir. Fakat unutmamak gerekir ki ,anüsün (makat) dış kısmının sperm ile bulaşması , vagina ağzının bu bölgeye yakın olduğundan dolayı gebe kalma riski taşımaktadır.

alıntı-
http://www.hamilemiyim.net/hamile-kalma-korkusu-hamilemiyim.html

şu ters ilişkiye gırenlerı anlamıyorum ben yaaa
acısına nasıl dayandın? insan kabız olurken bıle zor s..yorken hemde...
18 yasında bır kızın bu denlı cahıl olması da garıp gerçekten.

ters ilişkiden hamıle mi kalınır, ormanda mı buyudun sen :ssz:
dalga mı geciyorsun bizimle?
ben de hiç anlamıyorum. :19:

böyle uyduruk seks hikayeleri yazarak tatmin oluyorsunuz herhalde intihar etmekten bahsetmişsin et canım belki rahminde
anüsündedir hamile kalmışsındır anüstende doğum zordur herhalde.

Back
X