Hamilelik Sağlıklı Kilo Alımı

Önerileriniz için çok teşekkür ederim tam ihtiyacım olan buydu yüreklendirdiniz beni :) :) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

ben de 18.haftadayım ve iştahım baya bi arttı. dur demezsem hızlı bir kilo fırlaması olacak.

ben de 18.haftadayım ve iştahım baya bi arttı. dur demezsem hızlı bir kilo fırlaması olacak.

13-16 hafta arası bende hiç kilo almamıştım. Kilo almadım diye dikkat etmedim hiç hatta fazlasıyla saldım diyebilirim, Yediğim hamur işleri tatlılar 3 kilo olarak geri döndü. Sonrasında dur demek zorunda kaldım dediğin gibi. Sen de dikkat et canım. Bebeğin için hep onun faydasına olan şeyleri hiç kısma bol bol yemeye çalış gereksiz kilo yapacak faydasız şeylerken kaçın. Ben öyle yaptım. Bir de yürüyüş ve pilatesi ekledim hayatıma. Sonuç olarak 16-28 haftalar arası 4 kilo aldım onun da 1 kg'mı oğluma ait zaten

benim hedefim de toplamda 8 kilo almak. inşallah başarabilirim. 30 haftaya kadar 4, geri kalanı da 4 olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…