Merhaba bebeginiz hayırlı olsun öncelikle, kilo almaya meyilli biri olarak çok korkmama rağmen 38. Haftamdayim Allah nasip ederse perşembe doğuma gircem ve 7 kilo aldım. Hamile olduğumu öğrendikten sonra beyaz ekmeği, abur cuburu ve çikolatayı olabildiğince çıkardım hayatımdan ve bebegime faydalı olacak besinlerden oluşan bir beslenme programı yaptim. Daha cok süt, yoğurt, peynir, et, yumurta, haftada 1 kez balık, özellikle ceviz, çiğ badem, çiğ fındık, pekmez, incir ve bebegin kemik gelisimi icin gunde 1 tane maden suyu tüketmeye özen gösterdim. Günlük de 3 litre su içtim ve 7. Aya kadar gunde yaklasik 1.5-2 saat yürüdüm. Sonrasinda tabi yuruyuslerim 30 dakikaya dustu. Cok sukur oglumun gelisimi de 2 hafta önden gidiyor. Sanılanın aksine hamilelik, buldugunu ye kafasiyla kendimizi salıp sonra o kiloları vermek için ugrasacagimiz bir dönem değil. Sağlıklı ve duzenli beslenerek, spor yaparak hem siz hem de bebeginiz açısından guzel bir hamilelik geçirebilirsiniz. Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin