hamilelik şekeri tehlikelimi

eceece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
15
0
86
42
İstanbul
ben 33 haftalık tek tumurta ikizlerine hamıleyım. gebelık sekerım var dıyet uyguluyorum. ama bazen dıyete uyamıyorum cünki çok aç kalıyorum bunun bebeklere ne zararı olur bilgisi olan varmı

ben 33 haftalık tek tumurta ikizlerine hamıleyım. gebelık sekerım var dıyet uyguluyorum. ama bazen dıyete uyamıyorum cünki çok aç kalıyorum bunun bebeklere ne zararı olur bilgisi olan varmı

şeker diyetle azalmıyor cnm aslında tatlı yemeklede alakası yokmuş. bende diyetle idare ettim ama 20 gündür artık düşk dozdada olsa insülin kullanıyorum ve biraz düşmüş doğuma kadar kullanıcam. gebelik şekeri bebği etkiliyor doğduğunda sarılık olma riski çok. ama en önemliside bizi etkiliyor. drun diyet dediyse uymaya çalış genede zaten kontrole gideceksin o zaman drun karar verir belki sende insüline başlarsın ama korkma gerekirse başlatıyor dr. endokrin uzmanına gidiyorsundur umarım. ileride kalıcı şeker olmaması için dikkat etmelisin hele birde ailende varsa dahada dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…