Hamilelik selektra

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.933
1.924
53
Dün selekkra 25 mg başladım yedi yıldır takıntı hastasıyım bebek istiyorum hamile kalana kadar kullancam kizlar hamile kalana kadar kullananlardan anti depresan bilgi verirmisiniz bebekte sıkıntı olurmu

Tabiki selektra anti depresan ise kullanmayin korunmayacaksiniz doktorunuza da danisin mutlaka bide biraktiktan belli bi sure vucutta kaliyor diye biluyorum

Bende kullaniyordum tedavi öncesi kestim. İlk hamileligimde aşırı sinir stres oldu dusukle sonuçlandı. Sonra kullanmadım hala takıntılıyim anksiyete de var bende ama bu hamileliğimde aşırı sakinim hiç ilacın eksikligi olmuyor. Birakmaya çalış tehlikeli ilaçlar vücut temizlensin biraz bekle sonra dene zaten bu tarz ilaçlar bıraksan da devam eder etkisi merak etme

Tabiki selektra anti depresan ise kullanmayin korunmayacaksiniz doktorunuza da danisin mutlaka bide biraktiktan belli bi sure vucutta kaliyor diye biluyorum
Kullananlar oluyormus sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum çokta korkuyorum öyle zorlu ilaçsız idare edemiyorum hastaneye gidemiyoruz da anafranil 75 kullanıyordum onceden

beş ay bıraktım dayandım hamilek
Kalmadım sizde OKB mi vardı yoğun sitresde bebeğe çok zararlı diyorlar

Geçmiş olsun bu arada Allah ömrünü ona versin inşallah

Siz kullandinizmi antidepresan şuanda hastaneye de gidemiyoruz bunuda öneriyorlar mis doğrusu çok düşük doz bende işe yaramaz

Kullananlar oluyormus sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum çokta korkuyorum öyle zorlu ilaçsız idare edemiyorum hastaneye gidemiyoruz da anafranil 75 kullanıyordum onceden
Evet canim kullanan oluyo ama dedigim gibi gebelikte kullanilabilecek ilaci farklidir normal sartlarda kullanmamak tabiki en dogrusu ama kullaniyosanda bi sekilde doktora ulas derim bebek bu sagligi sana bagli

Evet canim kullanan oluyo ama dedigim gibi gebelikte kullanilabilecek ilaci farklidir normal sartlarda kullanmamak tabiki en dogrusu ama kullaniyosanda bi sekilde doktora ulas derim bebek bu sagligi sana bagli
Haklısın tabi cnm teşekkürler

İlk üç ay çok önemli çocuğun için dayanmak zorundasın ağrı kesici bile içmiyorum parıl içebilirsin dedikleri halde. Bunu doktorunla görüş tehlikeli o tarz ilaçlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…