- 14 Eylül 2014
- 20.480
- 96.508
- 798
- Konu Sahibi motherofcat
Bana çok abartılı geldiniz.Benden çekinmiyordu,ben olabildiğince relax bir insanım. Benden çekinmesini gerektirecek bir şey yok. Mesela geçen gün bir ortamdaydık. Orada emlakçı bir hanımefendi de vardı. Kadının yaşı 45lerde falan. Annem yaşında. Eşim erkeklerle sohbet ediyorken birden kadınla sohbete başladı. Sohbet de siyasi konular... Benimle yan yana oturuyordu o esnada. Biz "görece" muhafazakar insanlarız. Yani Eşim tabii ki bir kadınla gerektiğinde konuşabilir ama sohbet etmek başka bir şeydir ya hani... Benim için de aynı kıstaslar geçerli. Bu birbirimize koyduğumuz yasak vs değil yanlış anlaşılmasın, huyumuz bu şekildedir. Eşim beni o gün çok şaşırttı. Sohbet sohbet olmaktan çıktı ,eşim resmen kendini pazarlıyor karşı tarafa. Eli kolu rahat durmuyor. Çok bilmiş hareketler. Hahshs Hatırlayınca sinirleniyorum hala. Normalde yapmayacağı bir şeydi yani. Oradan çıktıktan sonra kavga ettik. Kadına uzun uzun gözlerini diktiği ve sohbet ettiği için kızdım. Annem yaşında bir kadın kıskanmadım ama benim kızdığım nokta sohbet etmesi. Durduk yere o ortamda girilmeyecek konulardı hemde. Yani böyle bir özgüven patlaması yaşıyor diye yorumluyorum ben. Eskiden de konuşkandı ama bu kadar değil. Bu kadar ağzını yaya yaya konuşmazdı ,itidalliydi. Anlatabiliyor muyum emin değilim ama umarım anlatabilmişimdir. Ay destan yazdım kusura bakmayın qhshjsjdkw![]()
Sohbeti açar sohbet eder insan. Yaşı da önemsiz. Ben aynı ortamda tanıştığım kadın yada erkekle uzun sohbet edebilirim. Bunun eşimi rahatsız etmesi bir sorundur bana göre.
Çok aşırı bence