Hamilelikte Kıskançlık

Benden çekinmiyordu,ben olabildiğince relax bir insanım. Benden çekinmesini gerektirecek bir şey yok. Mesela geçen gün bir ortamdaydık. Orada emlakçı bir hanımefendi de vardı. Kadının yaşı 45lerde falan. Annem yaşında. Eşim erkeklerle sohbet ediyorken birden kadınla sohbete başladı. Sohbet de siyasi konular... Benimle yan yana oturuyordu o esnada. Biz "görece" muhafazakar insanlarız. Yani Eşim tabii ki bir kadınla gerektiğinde konuşabilir ama sohbet etmek başka bir şeydir ya hani... Benim için de aynı kıstaslar geçerli. Bu birbirimize koyduğumuz yasak vs değil yanlış anlaşılmasın, huyumuz bu şekildedir. Eşim beni o gün çok şaşırttı. Sohbet sohbet olmaktan çıktı ,eşim resmen kendini pazarlıyor karşı tarafa. Eli kolu rahat durmuyor. Çok bilmiş hareketler. Hahshs Hatırlayınca sinirleniyorum hala. Normalde yapmayacağı bir şeydi yani. Oradan çıktıktan sonra kavga ettik. Kadına uzun uzun gözlerini diktiği ve sohbet ettiği için kızdım. Annem yaşında bir kadın kıskanmadım ama benim kızdığım nokta sohbet etmesi. Durduk yere o ortamda girilmeyecek konulardı hemde. Yani böyle bir özgüven patlaması yaşıyor diye yorumluyorum ben. Eskiden de konuşkandı ama bu kadar değil. Bu kadar ağzını yaya yaya konuşmazdı ,itidalliydi. Anlatabiliyor muyum emin değilim ama umarım anlatabilmişimdir. Ay destan yazdım kusura bakmayın qhshjsjdkw😅
Bana çok abartılı geldiniz.
Sohbeti açar sohbet eder insan. Yaşı da önemsiz. Ben aynı ortamda tanıştığım kadın yada erkekle uzun sohbet edebilirim. Bunun eşimi rahatsız etmesi bir sorundur bana göre.
Çok aşırı bence

Kendini çok daha rahat ifade ediyor artık. El kol hareketleri ,mimikleri tavırları her şeyi değişti. İlişkimizdeki dengeler değişti. Artık o özgüvenli ve yönetici taraf. Bense sessizleştim. İstesem de konuşamıyorum göğsümü gere gere. Eleştirilmekten korkuyorum. Mıymıylaştım. Ay yazdıkça soğuyorum kendimden wkdmwkk Dokunsalar ağlıcak kıvamdayım.
Ona ne olduda birden özgüven patlamadı yaşadı acaba ? Durduk yere adam bir anda neden değişsin ?

Bana çok abartılı geldiniz.
Sohbeti açar sohbet eder insan. Yaşı da önemsiz. Ben aynı ortamda tanıştığım kadın yada erkekle uzun sohbet edebilirim. Bunun eşimi rahatsız etmesi bir sorundur bana göre.
Çok aşırı bence
Size göre aşırı olabilir tabii ama bize göre değil. Bizim ilişki dinamiğimizde normalimiz buydu. 🤷🏼‍♀️

Hamile olan kadınlar daha önce eşlerinde böyle bir değişim hiç fark etmedi heralde 🙄 Kimse normal karşılamadı. Şaşırdım biraz.
Değişim olmadığından fark edebileceğimiz birşeyde olmadı. Hamile kalınca kocam neden özgüven patlaması yaşasın ki ? Eşinizin aklımda başka şeyler olabilir. Aldatıyor bile olabilir bir erkek bir anda karsı hamile diye değişmez.

Değişim olmadığından fark edebileceğimiz birşeyde olmadı. Hamile kalınca kocam neden özgüven patlaması yaşasın ki ? Eşinizin aklımda başka şeyler olabilir. Aldatıyor bile olabilir bir erkek bir anda karsı hamile diye değişmez.
Ona pek cesaret edebileceğini sanmıyorum ya. Yapmaz diyemem ,herkesten her şeyi beklerim sonsuz bir güven kimseye duyamıyorum. Ama beni kaybetmek istemez,rezil olmak istemez. Öyle bir durumda maddi olarak süründüreceğimi de iyi bilir. Ki telefon hep ortada ,çok çalışıyor. İş dışında akşamları 1-2 saat arkadaşlarıyla görüşüyor o kadar. 🤷🏼‍♀️ Yapmak istese de öyle bir alanı da pek yok anlayacağınız. Hem beni seviyor ve ilişkimiz genel olarak gayet iyi durumda.

Size göre aşırı olabilir tabii ama bize göre değil. Bizim ilişki dinamiğimizde normalimiz buydu. 🤷🏼‍♀️
Hamilelikte eşi kıskanmayı hiç duymadım ben de yaşamadım.
Ama doğumdan sonra özellikle ilk bir sene boğasım geliyordu. Ömrümüzde etmediğimiz kavgaları ettik gözüme batıyordu adam. Bazen boşanma hayalleri dahi kurdum.
Sonra normale döndük eski halimize.
Yani benim çevremde de gördüğüm kendimde de yaşadığım şey hamilelik değil de lohusalık ilişkiyi cidden yoruyor, asıl sorun orada.
Anneannem derdi mesela çocuk iyi evliliği sallar kötü evliliği yıkar diye. Gerçekten doğru bence de.

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım eşim de 33. 7 aylık hamileyim ve yaklaşık 1 haftadır eşimi aşırı kıskanmaya başladım. Özgüvenim yerlerde sürünüyor. Aslında herkes hamilelikten sonra güzelleştiğimi söylüyor, ki kilo da çok almadım ve sadece göbeğim büyüdü. Ve inanın çok bakımlı bir kadınım,işve cilve de gırla. 🙄 Eşimin özgüveni benimkinin aksine yükseldi. Hedefleri artık daha net, daha şık giyiniyor,konuşması değişti vs. Beni aldatmadığına eminim. Bu geçici bir süreç mi,bunu merak ediyorum. Tutamıyorum kendimi çok kıskanıyorum onu ve hatta kavga falan ediyoruz bu sebeple. Normalde bu tip olayları binde bir yaşarken şimdi 2 günde bire düştü. Mesela dün arkadaşlarıylaydı parkta oturmuş çay içiyorlardı. Onu aradım ve arkadan kadın sesi duydum diye içim içimi yedi. Duramadım çok kalabalık herhalde oralar yazdım. Hiç huyum değildir ya. İğrenç davranıyorum! Ama bence biraz da bu neden kaynaklanıyor biliyor musunuz ,ben eskiden eşimi kaybetmekten korkmuyordum hiç, onu çok sevmeme rağmen aklımın bir köşesinde her an bitebilir sonuçta kafasıyla yaşıyordum. Ama şimdi öyle değil.... Bebek geliyor ve onu kaybetme düşüncesine bile katlanamıyorum. O artık sadece benim eşim değil aynı zamanda çocuğumun babası diyorum. Ne kadar dramatikleştim. Ya bebekten sonra benim gibi olan var mı?? Bu geçici bir süreç değil mi?? 😭
Hamileyken değil de lohusalıkta eşimi aşırı kiskanmaya başladım ama toparlamaya başladıktan sonra o kıskançlıktan eser kalmadi.Kendimi o zaman bakımsız görüyordum ve lohusaligin da etkisiyle eşimi kiskaniyordum.Yani sözün özü geçici bu süreç.

Hamilelikte eşi kıskanmayı hiç duymadım ben de yaşamadım.
Ama doğumdan sonra özellikle ilk bir sene boğasım geliyordu. Ömrümüzde etmediğimiz kavgaları ettik gözüme batıyordu adam. Bazen boşanma hayalleri dahi kurdum.
Sonra normale döndük eski halimize.
Yani benim çevremde de gördüğüm kendimde de yaşadığım şey hamilelik değil de lohusalık ilişkiyi cidden yoruyor, asıl sorun orada.
Anneannem derdi mesela çocuk iyi evliliği sallar kötü evliliği yıkar diye. Gerçekten doğru bence de.

Hamileyken değil de lohusalıkta eşimi aşırı kiskanmaya başladım ama toparlamaya başladıktan sonra o kıskançlıktan eser kalmadi.Kendimi o zaman bakımsız görüyordum ve lohusaligin da etkisiyle eşimi kiskaniyordum.Yani sözün özü geçici bu süreç.
Teşekkür ederim bunları duyup rahatlamak istiyordum. Geçici bir süreç olmasını diliyorum. Şöyle bir sallanacaksak sallanalım yapıcak bir şey yok ahahha Benim lohusalık bir tık erken başladı demek ki, umarım bir kaç haftaya kalmaz atlatırım.🫣❣️

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım eşim de 33. 7 aylık hamileyim ve yaklaşık 1 haftadır eşimi aşırı kıskanmaya başladım. Özgüvenim yerlerde sürünüyor. Aslında herkes hamilelikten sonra güzelleştiğimi söylüyor, ki kilo da çok almadım ve sadece göbeğim büyüdü. Ve inanın çok bakımlı bir kadınım,işve cilve de gırla. 🙄 Eşimin özgüveni benimkinin aksine yükseldi. Hedefleri artık daha net, daha şık giyiniyor,konuşması değişti vs. Beni aldatmadığına eminim. Bu geçici bir süreç mi,bunu merak ediyorum. Tutamıyorum kendimi çok kıskanıyorum onu ve hatta kavga falan ediyoruz bu sebeple. Normalde bu tip olayları binde bir yaşarken şimdi 2 günde bire düştü. Mesela dün arkadaşlarıylaydı parkta oturmuş çay içiyorlardı. Onu aradım ve arkadan kadın sesi duydum diye içim içimi yedi. Duramadım çok kalabalık herhalde oralar yazdım. Hiç huyum değildir ya. İğrenç davranıyorum! Ama bence biraz da bu neden kaynaklanıyor biliyor musunuz ,ben eskiden eşimi kaybetmekten korkmuyordum hiç, onu çok sevmeme rağmen aklımın bir köşesinde her an bitebilir sonuçta kafasıyla yaşıyordum. Ama şimdi öyle değil.... Bebek geliyor ve onu kaybetme düşüncesine bile katlanamıyorum. O artık sadece benim eşim değil aynı zamanda çocuğumun babası diyorum. Ne kadar dramatikleştim. Ya bebekten sonra benim gibi olan var mı?? Bu geçici bir süreç değil mi?? 😭
beni aldatmadığına kesin eminim demeyin inanın böyle diyenler sonradan çok üzülüyor bu devirde aldatmak sadece yatakla olmuyor bacım bunuda bil fazla takıntı yapma bu durumu kafana eşine güveiyorsan zehir etme hayatı kendine birde çok büyük laflar konuşma

Kendini çok daha rahat ifade ediyor artık. El kol hareketleri ,mimikleri tavırları her şeyi değişti. İlişkimizdeki dengeler değişti. Artık o özgüvenli ve yönetici taraf. Bense sessizleştim. İstesem de konuşamıyorum göğsümü gere gere. Eleştirilmekten korkuyorum. Mıymıylaştım. Ay yazdıkça soğuyorum kendimden wkdmwkk Dokunsalar ağlıcak kıvamdayım.
Hamilelik bu kadar keskin karakter değişimi yapar mı bilemedim.....Emin olduğum tek şey böyle olur olmaz kıskanç tavırlara devam eder, kaybetmekten korktuğunuzu belli eder,sürekli eşeğin aklına karpuz kabuğu getirirseniz .O hiç istemediğiniz şeyi yaşarsınız Hoş adamın içinde varsa hepsi bahane istersen al eve zincirle yine de birine gitmek isterse gider....

Hamilelik bu kadar keskin karakter değişimi yapar mı bilemedim.....Emin olduğum tek şey böyle olur olmaz kıskanç tavırlara devam eder, kaybetmekten korktuğunuzu belli eder,sürekli eşeğin aklına karpuz kabuğu getirirseniz .O hiç istemediğiniz şeyi yaşarsınız Hoş adamın içinde varsa hepsi bahane istersen al eve zincirle yine de birine gitmek isterse gider....
Dediklerinize katılıyorum. Yaptığımın hata olduğunun bende farkındayım. Teşekkür ederim güzel nasihatleriniz için. Çevremde çok aldatılan kadın var maalesef. Benim başıma gelmez diyemem istesem de... 😪 Kaç yıllık evlilikleri, kaç tane çocukları olsa da yapacak olan yapıyor dediğiniz gibi. Yazık. Yuva kolay kurulmuyor. 🥲

Adam 1 haftada komple konuşmayı giyimi nasıl değiştirdi ? Hormonlardandır.

Dediklerinize katılıyorum. Yaptığımın hata olduğunun bende farkındayım. Teşekkür ederim güzel nasihatleriniz için. Çevremde çok aldatılan kadın var maalesef. Benim başıma gelmez diyemem istesem de... 😪 Kaç yıllık evlilikleri, kaç tane çocukları olsa da yapacak olan yapıyor dediğiniz gibi. Yazık. Yuva kolay kurulmuyor. 🥲
Öyle tabi ki.22 senelik evliyim 3 çocuk doğumlar ,kilo al ver ,saç baş dağınık bazen kendimi unuttuğum anlar oldu,eşim bu durumu bahane edip aldatsaydı o onun karakteri derdim,kendimde suç bulmazdım.En ufak sorunda başkasına koşacak karakterde bir adamla evlendiğinizi düşünüyorsanız,yol yakınken ayrılmak en doğrusu,yok o şerefli bir adamdır yapmaz derseniz hayatı adama dar etmeyin...

Hamile olan kadınlar daha önce eşlerinde böyle bir değişim hiç fark etmedi heralde 🙄 Kimse normal karşılamadı. Şaşırdım biraz.
Ben de hamileliyim ama hiç böyle birşey yaşamadım yani kıskançlık vs, tamam eskisi gibi görünmediğimn farkındayım ama geçici bir süreç bu süreçte sırf gorunusm yüzünden adamın tavrı degisecekse elimden çekeceği var, birak hamileliği bu işin lohusaligi var o kısım daja kötü aslında kadınlar için daha zor, bugün bu adam böyle degistiyse lohusalikta ne olur

Hayır ben bir haftadır kıskanıyorum hhwjsjw öncesinde eşimin kıyafetlerine falan daha bir özenmesi hoşuma bile gitmişti🫠😅
Arkadaşım kocasını görünce kusuyordu 😂 eşinizle konuşup hormonlarınızın sizi etkilediğini ,bu süreçte destek olmasını ve sizi üzecek şeylere ekstra özenmesini isteyebilirsiniz.

Arkadaşım kocasını görünce kusuyordu 😂 eşinizle konuşup hormonlarınızın sizi etkilediğini ,bu süreçte destek olmasını ve sizi üzecek şeylere ekstra özenmesini isteyebilirsiniz.
Ay o da çok kötüymüşş. Yaşamak da yaşatmak da istemezdim. 😆 Gururumdan taviz verdiğim ilk vakit konuşucam. Duygusallığımı falan idare ediyor da sinirimi edemiyor. Tabii çene çekmek gözyaşı silmekten daha zor geliyor olmalı.🥲😅

Back
X