Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anti depresan malesef kullanmazsam yaşayamıyorumTabiki selektra anti depresan ise kullanmayin korunmayacaksiniz doktorunuza da danisin mutlaka bide biraktiktan belli bi sure vucutta kaliyor diye biluyorum
Ya ama bilemiyorum cok zararli bence en dogrusu doktorunla gorusmen en az zararla verilen ilaclar oldugunu biliyorumAnti depresan malesef kullanmazsam yaşayamıyorum
Kullananlar oluyormus sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum çokta korkuyorum öyle zorlu ilaçsız idare edemiyorum hastaneye gidemiyoruz da anafranil 75 kullanıyordum oncedenTabiki selektra anti depresan ise kullanmayin korunmayacaksiniz doktorunuza da danisin mutlaka bide biraktiktan belli bi sure vucutta kaliyor diye biluyorum
beş ay bıraktım dayandım hamilekBende kullaniyordum tedavi öncesi kestim. İlk hamileligimde aşırı sinir stres oldu dusukle sonuçlandı. Sonra kullanmadım hala takıntılıyim anksiyete de var bende ama bu hamileliğimde aşırı sakinim hiç ilacın eksikligi olmuyor. Birakmaya çalış tehlikeli ilaçlar vücut temizlensin biraz bekle sonra dene zaten bu tarz ilaçlar bıraksan da devam eder etkisi merak etme
Geçmiş olsun bu arada Allah ömrünü ona versin inşallahBende kullaniyordum tedavi öncesi kestim. İlk hamileligimde aşırı sinir stres oldu dusukle sonuçlandı. Sonra kullanmadım hala takıntılıyim anksiyete de var bende ama bu hamileliğimde aşırı sakinim hiç ilacın eksikligi olmuyor. Birakmaya çalış tehlikeli ilaçlar vücut temizlensin biraz bekle sonra dene zaten bu tarz ilaçlar bıraksan da devam eder etkisi merak etme
Evet canim kullanan oluyo ama dedigim gibi gebelikte kullanilabilecek ilaci farklidir normal sartlarda kullanmamak tabiki en dogrusu ama kullaniyosanda bi sekilde doktora ulas derim bebek bu sagligi sana bagliKullananlar oluyormus sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum çokta korkuyorum öyle zorlu ilaçsız idare edemiyorum hastaneye gidemiyoruz da anafranil 75 kullanıyordum onceden
Haklısın tabi cnm teşekkürlerEvet canim kullanan oluyo ama dedigim gibi gebelikte kullanilabilecek ilaci farklidir normal sartlarda kullanmamak tabiki en dogrusu ama kullaniyosanda bi sekilde doktora ulas derim bebek bu sagligi sana bagli
Rica ederim canimHaklısın tabi cnm teşekkürler![]()
Rica ederim canim![]()