Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aranızda hamilelik sigortası yaptıran var mı detaylı bilgi almak istiyorum.10 haftalık hamileyim ücretli muayene oluyorum başvurdum da... Yaptıranınız var mı?
Aranızda hamilelik sigortası yaptıran var mı detaylı bilgi almak istiyorum.10 haftalık hamileyim ücretli muayene oluyorum başvurdum da... Yaptıranınız var mı?
canım hamileliğin boyunca 4-5 test hariç çok fazla bi masrafın çıkmayacak.. hamilelik sigortası adı altında bi sigorta yok diye biliyorum.. tam kapsamlı yıllık sağlık sigortaları da 4-5 bin.den başlıo.. testlerini devlet hastanesinde yaptır sadece muayenelere özel doktoruna git derim ben.. doğumunu da özelde yapacaksan onlar da hastaneden hastaneye değişio.. yani özel sağlık sigortaları çok gerekli değil die düşünüorm..
Merhaba, evet hamilelikle ilgili ozel sigortalar var. ancak hamile kalmadan 1 yil once yaptirman gerekiyor ki hamilelikte testlerin dogumun dogduktan sonra bebeginin ihtiyac duydugu tum tedavileri karsilasin. Cok gereklimi tartismali bir konu. Dunya para oduyorsun sigortalara sonra onlar seni bir sekilde kapsam disi birakiyor. Yine de bir kac firma ile gorus fikirlerini al sen.
Gebelik sürecince özel hastaneye gitmeyi düşünüyorsan şuanda seni sigortalayacak tek firma var. O firmanında belli başlı hastaneler ile anlaşması var.
Onun dışında yineliyorum özel hastane düşünüyor isen gitmeyi düşündüğün hastanenin %90 muayne ve testleri de karşılayacak doğum paketleri vardır. Dilersen önce onlarla görüş. (Özel sigortaya göre daha büyük bir mebla çıkarırlar ama için rahat eder)
Bireysel sağlık sigortası ise malesef şuanda yaptıramazsın. Bildiğim firmaların içinde en erken gebe kalmadan 5 ay önce yaptırabiliyorsun.
Evet devlet hastanesine gidiyorum yani benim asıl sormak istediğim şu,Eşim şu an hasta olduğu için çalışmıyor ve sigortamız yok olmadığı için de ücretli muayene oluyorum.Geçen hastaneye gittiğimde bana ücretsiz hamilelik sigortasına başvurun hamileliğiniz boyunca doğuma kadar devlet karşılayacak diye bende dün başvurdum bunu sormak istemiştim yani....
Evet devlet hastanesine gidiyorum yani benim asıl sormak istediğim şu,Eşim şu an hasta olduğu için çalışmıyor ve sigortamız yok olmadığı için de ücretli muayene oluyorum.Geçen hastaneye gittiğimde bana ücretsiz hamilelik sigortasına başvurun hamileliğiniz boyunca doğuma kadar devlet karşılayacak diye bende dün başvurdum bunu sormak istemiştim yani....
bana da aynısını dediler.sigortam olmadığı için analık sigortasından yararlanırsın dediler ve kaymakamlığa yönlendirdiler.daha sonra evime de geldiler bilgi için.ağustosta başvurdum hala ses çıkmayınca sgkya gittim,meğerse yararlanabilirmişim ama ayda 42 tl ödeyerek.öyle bedava falan değilmiş yani.parayı bankaya yatırmamla bu ay yararlanmam bir oldu.önceden devlet hastanesine gitmeme rağmen her muayene+ilaç parası için 60 70 tl ödüyordum,şimdi pek fark olmasa da tahliller ve doğum ücretinden kara geçiyorsun.