Hamilelik silik test sonucu

Suleee1911

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
70
8
1
28
Merhaba kızlar testim silik çıktı sizce hamile miyim adetime daha 7 gün var

Eklentiler

• D66EAF82-718F-4854-A623-661BD9A91718.webp
    D66EAF82-718F-4854-A623-661BD9A91718.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 123
Ben çizgiyi gördüm fakat 2 gün sonra tekrar yapın koyulaşmayı takip edin bide normal kaset testlerden yapın hayırlı olsun şimdiden bence hamilesiniz :KK51:

Daha erkenmiş bide bu erken gebelikler çok yanıltıyo ya 2 günde bir test yapıp koyulaşmayı takip edin ya da adete yakın normal kaset test yapın

Daha erkenmiş bide bu erken gebelikler çok yanıltıyo ya 2 günde bir test yapıp koyulaşmayı takip edin ya da adete yakın normal kaset test yapın
Kaset test yaptım negatif çıktı. Kahverengi lekelenmeler oluyor kasıklarım ve belim çok ağrıyor bütün vücudumda ağırlık var elimi kolumu kaldıramıyorum, kan testi vermeye korkuyorum negatif çıkacak diye daha regl olmama da var

Kaset test yaptım negatif çıktı. Kahverengi lekelenmeler oluyor kasıklarım ve belim çok ağrıyor bütün vücudumda ağırlık var elimi kolumu kaldıramıyorum, kan testi vermeye korkuyorum negatif çıkacak diye daha regl olmama da var
Canım test yapmak için bayağı erken davranmışsın sonuç seni üzebilir adetini iki ya da 3 gün kala yapman daha iyi olur ama zaten kaset testler adet günü geldiğinde doğru sonucu gösteriyor genelde

Back
X