Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yapılan testlere burada okuduğum yorumlar nedeniyle pek güvenemediğim için çift çizgiyi görsem de bir türlü emin olamadım :) İnşallah dediğiniz gibi vardır :))hayırlı olsun cocuk doğacak yakında var tabiki:)
kaset testler her zaman güvenilir canım kan verdinmiEvde yapılan testlere burada okuduğum yorumlar nedeniyle pek güvenemediğim için çift çizgiyi görsem de bir türlü emin olamadım :) İnşallah dediğiniz gibi vardır :))
Verdim bu sabah sonuç bekliyorum canım :)kaset testler her zaman güvenilir canım kan verdinmi
ay hadi bizede dua etVerdim bu sabah sonuç bekliyorum canım :)
Canım ben tecrübeli değilim ancak burada okuduklarıma göre silik görünüyor sanki ve öyle gebe kalan hanımların yorumlarını da okudum. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın :))
Allah isteyen herkese hayırla afiyetle tez vakitte nasip etsin, amiiiin :)ay hadi bizede dua et
sonuç çıktımı cnmVerdim bu sabah sonuç bekliyorum canım :)
Evet var gibi ama sonradan yapıyorum negatif üzülüyorum amiiin inşallahCanım ben tecrübeli değilim ancak burada okuduklarıma göre silik görünüyor sanki ve öyle gebe kalan hanımların yorumlarını da okudum. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın :))
Henüz çıkmadı ne yazık ki, bekliyorum bende :)sonuç çıktımı cnm
yenile sürekli bizede yaz bende yeni pozitifi gördüm heyecanlandım :)Henüz çıkmadı ne yazık ki, bekliyorum bende :)
Yeniliyorum ama halen gelişme yokyenile sürekli bizede yaz bende yeni pozitifi gördüm heyecanlandım :)
markası artımed olmayan bir marka ile test yapın.Evet var gibi ama sonradan yapıyorum negatif üzülüyorum amiiin inşallah
Ben de hep farklı markalarla yaptım ancak hiçbiri artımed değildi. Sanırım artımed sıkıntılıymışmarkası artımed olmayan bir marka ile test yapın.