HAMİLELİK SONRASI FİKİR

essma34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
77
-52
3
Kızlar selam gebeliğinizi öğrendikten ne kadar zaman sonra dr ye gittiniz ben 2. ayın sonunda gitmek istiyorum geç mi olur sizce

Testte pozitifi görünce hemen randevu aldım. 7 haftalık iken gitmiştim.

Neden 2. Ayın sonunda gitmek istiyorsunuz?
Bence gidilmeli Allah korusun başka bir sıkıntı olabilir belli olmaz o yüzden gitmelisiniz.

Neden 2. Ayın sonunda gitmek istiyorsunuz?
Bence gidilmeli Allah korusun başka bir sıkıntı olabilir belli olmaz o yüzden gitmelisin
2. ayın sonunda kese kesin görünür diye düşünüyorum erken gidip görünmezse onu kafaya takıcam biliyorum kendimi

2 kat artış oluşup oluşmadığına dair bilginiz yok mu yani? Adetiniz geçti mi?
hayır artış için gitmem gerektiğini bilmiyordum açıkçası 2adetim geçti evet neyse ben iyisini randevu aliyim

hayır artış için gitmem gerektiğini bilmiyordum açıkçası 2adetim geçti evet neyse ben iyisini randevu aliyim
Evet canım bence git bir daha kan ver bakalım artış nasıl olmuş. Ama bunları yapmadın diye sorun vardır diye de düşünme. Folik asit kullanmaya başla bence bir an önce.

Evet canım bence git bir daha kan ver bakalım artış nasıl olmuş. Ama bunları yapmadın diye sorun vardır diye de düşünme. Folik asit kullanmaya başla bence bir an önce.
hamile olduğu öğrendiğim andan beri kullanıyorum :) teşekkürler cvp için bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…