Doğuma Hazırlık Hamilelik sonu gerginlik doğum sancısı mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar 39+3 haftalık hamileyim ve l karnım cok fena gerildi sanki yanlardan yırtılacak gibi arada bi kasık ağrılarım oluyor acaba doğum sancısı olabilir mi bilmiyorum ama çok gergin karnım dayanmak da güçlük çekiyorum perşembe günü 1.5cm açılmam vardı acaba doğum olabilir mi ne diyorsunuz

Tecrubelli anneleeeeeer.. nerdesiniiiiizz.:KK64:.. cvp veriiiin de bizde bilelim , bende merak ediyorum artık sona yaklaşınca :anneadayı:

Açilman varsa zaten Doğum başlamış canım Doğum zamanı karnın taş gibi olur bebeğin hAreketleri azalır

Dün gece saydım her 10 dk da sancım geldi yarım saat sonra gitti ne sancı var nede başka birşey anlamadım gitti

Canım benim ilk doğumumda hiç birşeyim yoktu güle oynaya hastaneye gittim 6 cm açıklık var dddi. Evde hafif böyle adet sancısı gibi sancılarım vardı ama sancı demiyordum hava serindi üşüttüm diyordum bide karnım semsertti gergin böyle patlayacak gibi

Canım benim ilk doğumumda hiç birşeyim yoktu güle oynaya hastaneye gittim 6 cm açıklık var dddi. Evde hafif böyle adet sancısı gibi sancılarım vardı ama sancı demiyordum hava serindi üşüttüm diyordum bide karnım semsertti gergin böyle patlayacak gibi
Doğum nişanınız gelmis miydi oylelikle mi gittiniz çünkü bende gitmek istiyorum ama ne nişan geldi nede düzenli sancı sadece gerginlik var arada sancı oluyo ama düzenli değil ve adet ağrısından biraz daha şiddetli ama onda da bel ağrısı yok

Doğum nişanınız gelmis miydi oylelikle mi gittiniz çünkü bende gitmek istiyorum ama ne nişan geldi nede düzenli sancı sadece gerginlik var arada sancı oluyo ama düzenli değil ve adet ağrısından biraz daha şiddetli ama onda da bel ağrısı yok
Biraz evde takıldım böyle hafif ağrılarla gezdim tOZdum alışveriş yaptım temizlik yaptım yürüyüş yaptım falan derken hastaneye gittiğim akşam benden avuç dolusu jel gibi bi akıntı geldi. Bizde hastaneye öyle gittik . Bekle tabi sancıların gelip sıklaşana kadar

Biraz evde takıldım böyle hafif ağrılarla gezdim tOZdum alışveriş yaptım temizlik yaptım yürüyüş yaptım falan derken hastaneye gittiğim akşam benden avuç dolusu jel gibi bi akıntı geldi. Bizde hastaneye öyle gittik . Bekle tabi sancıların gelip sıklaşana kadar
Ben bekleyeyim o zaman inşallah gelir bİran önce sancı böyle arada kalmak da çok sıkıntı

İnşlh canım yürüyüş yap sıcak duş al
Tamam inşallah öyle yapayım dün yürüyüş yaptım o dediğiniz bir avuç jelimsi birsey bende de geldi sonra gerginlik oldu işte dayanacak gibi değildim sonra 10 dk bir sancılarım geldi 19-29-39 şeklinde ama şuan birşeyim yok o yüzden böyle arada kaldım

O sancılar düzene girecek işte. Sen sabırlı ol yürü çömelme hareketi yap sıcak duş çok iyi geliyor

Kızlar bugun benimde ilk defa hafif kasık bölgesinde bi adet sancısı gibi agrı girdi bir kaç kez, ve belim agırdı,
şu an karnımda sertleşmeler oluyor, uzanmama ragmen..
dün bol yürüyüş yaptım ve eve gelince karnımda bir degişiklik hissetim , nefes almam rahatladı ve artık istedigim kdr yemek yiyebiliyorum tıkanmadan - sizce bebegim dogum kanalına girmiş ola bilir mi? En son perşembe kontrolum vardı ve dr daha kanala girmedi demişti.. hareket ettikçe kasıklarımda agrı oluyor ya da bu hissetigim sancı mı tam anlayamıyorum . Doktora gitmeli miyim sizce, yoksa 4 gün bekliim mi? o_O

Kızlar bugun benimde ilk defa hafif kasık bölgesinde bi adet sancısı gibi agrı girdi bir kaç kez, ve belim agırdı,
şu an karnımda sertleşmeler oluyor, uzanmama ragmen..
dün bol yürüyüş yaptım ve eve gelince karnımda bir degişiklik hissetim , nefes almam rahatladı ve artık istedigim kdr yemek yiyebiliyorum tıkanmadan - sizce bebegim dogum kanalına girmiş ola bilir mi? En son perşembe kontrolum vardı ve dr daha kanala girmedi demişti.. hareket ettikçe kasıklarımda agrı oluyor ya da bu hissetigim sancı mı tam anlayamıyorum . Doktora gitmeli miyim sizce, yoksa 4 gün bekliim mi? o_O
Aynısı bende de olmuştu perşembe günleri benimde kontrol günüm gittim birsey yok dedi geçen hafta perşembe gittim 1.5cm acikligim olduğunu söyledi ve şuan bekliyorum

Back
X