O haftalarda kendinizi surekli adet goruyormus gibi hissetmeniz cok normal sanirim herkes yasamistir bu sureci burdaki. Hele ki surekli uyuklama durumu
O haftalarda kendinizi surekli adet goruyormus gibi hissetmeniz cok normal sanirim herkes yasamistir bu sureci burdaki. Hele ki surekli uyuklama durumu
Yani dedigim gibi adet gorur gibi sanci yasamadim diyen cikmaz diye dusunuyorum ben. Gozunuzu korkutmak istemem ama yolun sonu daha beter bence agrilara alistirin kendinizi
Yani dedigim gibi adet gorur gibi sanci yasamadim diyen cikmaz diye dusunuyorum ben. Gozunuzu korkutmak istemem ama yolun sonu daha beter bence agrilara alistirin kendinizi
Sizin haftalarinizda bebeginiz su an tutunuyor, buyuyor, rahminiz hamilelikle birlikte cok degisiyor her sey o kadar hizli calisiyor ki ordaki hummali calismayi hicbir sey yokmus gibi hissetmenize imkan yok halsizlik ve uykuya gelince de sanirim degiskenlik gosterir ama bende maalesef cok gec gecti bu durum 25. Haftadan sonra falan ancak enerjim yerine gelebildi.
Bende aşırı halsizim... Temel evle alakalı işleri zor döndürüyorum..Ama 2. bilemedin 3. Aydan sonra düzeliyordu sanırım ilk gebeliğimde de olmustu bu durum..