Hamilelik sorunları

Guzllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
3
2
1
29
Merhaba 8 haftalık hamileyim kasık ve karın ağrısı çok fazla ve çok halsizim korkmam gereken bir durum var var mı acaba

O haftalarda kendinizi surekli adet goruyormus gibi hissetmeniz cok normal sanirim herkes yasamistir bu sureci burdaki. Hele ki surekli uyuklama durumu

Yaa bebeğim iyi olsun da ben tüm ağrılara razıyım ben
Sizin haftalarinizda bebeginiz su an tutunuyor, buyuyor, rahminiz hamilelikle birlikte cok degisiyor her sey o kadar hizli calisiyor ki ordaki hummali calismayi hicbir sey yokmus gibi hissetmenize imkan yok halsizlik ve uykuya gelince de sanirim degiskenlik gosterir ama bende maalesef cok gec gecti bu durum 25. Haftadan sonra falan ancak enerjim yerine gelebildi.

Merhaba 8 haftalık hamileyim kasık ve karın ağrısı çok fazla ve çok halsizim korkmam gereken bir durum var var mı acaba
Bende aşırı halsizim... Temel evle alakalı işleri zor döndürüyorum..Ama 2. bilemedin 3. Aydan sonra düzeliyordu sanırım ilk gebeliğimde de olmustu bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…