• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik sorunsalı :/

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
adetim 10 gün gecikti, normalde de adetim düzensiz fakat, hamile miyim değil miyim psikolojisinden kurtulamıyom, göğüslerde hassasiyet, yorgunluk, uyku hali, ara ara kasık ağrısı var, 2 gün önce idrar testi yaptım evde tek çizgi :(
of neden böyle oluyor,

İlk kez bu kadar uzun süre geciktiyse beklein 2 gün daha tekrar idrar testi yapın bakın olmadınız hala kan testi yapmanız gerekir.Bebiş istiyorsanız hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

İlk kez bu kadar uzun süre geciktiyse beklein 2 gün daha tekrar idrar testi yapın bakın olmadınız hala kan testi yapmanız gerekir.Bebiş istiyorsanız hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

bebek istiyoruz canım, ilk kez bu kadar gecikmiyor, daha uzun süre olmayıp sonra adet olduğumda oldu, o kadar can sıkan bişey ki, adet değilsin hamile de değilsin ne o zaman bu :(

Bir iki gün daha sabret güzel kardeşim, sonra yine testi denersin olmadı kan testi yaptır için rahat etsin. Sonuç negatif çıkarsa mutlaka kadın doğumcuya git adet düzensizliğin varsa zaten hamilelik riski düşüktür. Önce onun tedavisine baktır. Kendine çok dikkat et ve strese sakın girme. Kıvırcık saçlı, iri gözlü güzel bebişleri düşün olur mu (:

cnm bi kan testi yaptırsana sen.. 10 gün geçmiş, kanda kesin çıkar...
hakkında hayırlısı olsun

adetim 10 gün gecikti, normalde de adetim düzensiz fakat, hamile miyim değil miyim psikolojisinden kurtulamıyom, göğüslerde hassasiyet, yorgunluk, uyku hali, ara ara kasık ağrısı var, 2 gün önce idrar testi yaptım evde tek çizgi :(
of neden böyle oluyor,

Canim merhaba, bende seninle ayni durumdayim
yani benim bat geceli 2 gun oldu.. adete olmadim..
bu oglen test yaptim negatif cikti.. benimde bazi belirtiler var.. fakat negatif.. adetlerim hep duzenlidir 28.gunde olurum ama yok yok !!
bu hamileymiyim degilmiyim psikolojisi insani bitiriyo.. belirsizlik yoruyo..:50::50:

10 gün geçmiş kanda çıkar artık kan testi için 3 5 gün geçmesi bile yeterli adet düzensizliğiniz için Dr gidinünkü yumurtlama dönemini bilmelisinizki hamile kalma şansınızı arttırabilesiniz

Back
X