Hamilelik süpesi

Ada secik

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
5
0
1
40
Pembe lekem geldi ertesi gün nohut parçası kadar kan geldi üstüne görmüş olabilirmiyim acaba

Yorum yapmak icin cok erken . Benim bi arkadasimin adet gününde lekelenmesi olmuştu hamileymiş ama doğurdu hatta. Biraz zaman geçsin canım erken gebelik testi yap 3 4 günkala olmadi

Yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden 1-2 gün önce gerçekleşiyormuş. Bir pedi doldurmayacak şekilde, 2-3 gün sürüyormuş. Çoğu doktor bunu söylemiş
Bende ilişkiden 10 gün sonra başladı lekelenme ama yaklaşık 20 gün devam etti ... bence kişiden kişiye değişir

Yerleşme kanaması olduğundan emin misiniz peki 20 gün çok fazla

Inanın ben kist şüphesiyle gittim doktora kesin bir aksilik var dedim ama direk beta hcg 49000 lerde çıkınca şok olduk ... ilişki olarak adet bitimi ilk iki gün olduk eşim şehir dışına çıktı tam tarih verebiliyorum doktoruma düşün..yani ovulasyon çubuklarını yerle bir etti benim bünye..

Inanın ben kist şüphesiyle gittim doktora kesin bir aksilik var dedim ama direk beta hcg 49000 lerde çıkınca şok olduk ... ilişki olarak adet bitimi ilk iki gün olduk eşim şehir dışına çıktı tam tarih verebiliyorum doktoruma düşün..yani ovulasyon çubuklarını yerle bir etti benim bünye..
Gerçekten çok ilginç 🤷🏼‍♀️ sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah 🥰

Son düzenleme:
Back
X