Adetime 8 gün var leke yaz geldi başka gelmedi canımAdetine var mi canim,bide kanama devam ediyor mu
Yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden 1-2 gün önce gerçekleşiyormuş. Bir pedi doldurmayacak şekilde, 2-3 gün sürüyormuş. Çoğu doktor bunu söylemişHayır devam etmiyor adetime 8 gün var canım
Ck tşkler canımYorum yapmak icin cok erken . Benim bi arkadasimin adet gününde lekelenmesi olmuştu hamileymiş ama doğurdu hatta. Biraz zaman geçsin canım erken gebelik testi yap 3 4 günkala olmadi
Olma ihtimali yüksek canim inşallah hamilesindirAdetime 8 gün var leke yaz geldi başka gelmedi canım
Test yaptin mi canımMerhaba benim adet günüm 8 gün geçti daha sonra 2 gündür kahverengi çok az lekem oldu ve bitti. Hamile olabilir miyim
Bende ilişkiden 10 gün sonra başladı lekelenme ama yaklaşık 20 gün devam etti ... bence kişiden kişiye değişirYerleşme kanaması beklenen adet tarihinden 1-2 gün önce gerçekleşiyormuş. Bir pedi doldurmayacak şekilde, 2-3 gün sürüyormuş. Çoğu doktor bunu söylemiş
Yerleşme kanaması olduğundan emin misiniz peki 20 gün çok fazlaBende ilişkiden 10 gün sonra başladı lekelenme ama yaklaşık 20 gün devam etti ... bence kişiden kişiye değişir
Yerleşme kanaması olduğundan emin misiniz peki 20 gün çok fazla
Gerçekten çok ilginçInanın ben kist şüphesiyle gittim doktora kesin bir aksilik var dedim ama direk beta hcg 49000 lerde çıkınca şok olduk ... ilişki olarak adet bitimi ilk iki gün olduk eşim şehir dışına çıktı tam tarih verebiliyorum doktoruma düşün..yani ovulasyon çubuklarını yerle bir etti benim bünye..
Teşekkür ederim rabbim bekleyenleri de müjdeler inşallah en kısa zamanda...Gerçekten çok ilginçsağlıcakla alın yavrunuzu kucağınız inşallah
Geciktiği zaman evde yapmıştım negatif çıktı ama kanamadan sonra yapmadım çarşambaya doktor randevum var bakalımTest yaptin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?