Hamilelik şüphemiz var yardım lütfeeen :(

Heyyooor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
57
5
1
35
Arkadaslar arkadasımın bi sorunu var. Adet oldugu son tarih 16 kasım ve tam yumurtlama zamanında yanı 28 kasımda korunmasız ilişkisi oldu. İlişkisinden dört gün sonrada sadece 1 gun kahverengı lekenmesı oldu ve dayanamayıp adetine 2 hafta kala kan testi yaptırdı belki çıkar diye düşünerek ama sonuc 0.100 yanı negatif. Adet gecikmesni beklemeden yaptırdıgı içinmi negatif cıktı acaba yada daha adetine 2 hafta oldugu için kanamı karısmadı ? Suan adetine 2 gun var ve aynı adet olucakmıs gibi kasık, alt karın bölgesi agrısı ve goguslerının ucunun etrafı koyulastı ? anlaymadık lütfen aynı durumu yasayanlar yardımcı olablirmi ? ilk basta negatif cıkıp sonra pozitif cıkan var mı?

Adete iki hafta kala kan testinde cikmaz diye biliyorum.idrar testi icn adetin gecikmesi kan testi icinde baya bi yaklasmasi gerekiyor

Znnetmiyorum hamile olssun testte cikmdiysa idrar testi yptrn

adete 2 hafta kala testte çıkmaz çok düşük ihtimal zaten
adet günü bir test daha yaptırsın

Neoldu arkadasinizin durumu merak ettim bende demekki farkli benim adet gecmeden belirtim olmuyor hatta hamile oldugumu ogrendigim an mide bulantim falan basliyor

Yarin normalde adet olmasi gerekiyor. Olmazsa yeniden kan testi yaptirmaya gidecek. Simdilik midesi bulaniyor ve meme uclari baya bir koyulasti bakalim insallah pozitif olur.

Ayrica benim 10 gun gecikmem var ama hic belirtim yok gece sanki adet olacakmisim gbi oluyor ama olmuyorm. Gecen persembe idrar testi yaptim pozitif cikti cuma gunu hastaneye gittik kan testi yaptirdik negatif cikti orada ki doktorla konustum dedi ki bazen olabiliyor erken belirti vermiyor yeniden yaptirin diye, bende yarin hastaneye tekrar gidip yaptrcam. Acaba ayni durumda olan var mi acaba bende sinir ve keyif kalmadi artik

Evet canim benim ucuncu cocugum olacak insallah ikisindede hep ayniydi belirtilerim ogrenince basliyor birde hic idrar testinde cift cizgi gormedim bende iki hamileligimdede 20 gun gecmesine ragmen idrar testinde cikmadi hep hastanede ogrendim hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…