- 21 Ekim 2025
- 5
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi kizlaryardimm
-
Beklenen adetiniz ne zamanKizlar yardim edin 13 eylulde kesinlikle bosalma olmadan esimle birliktelik yasadik ama ben normal sekilde günümde 25 eylülde regl oldum içim rahat etmedi 9 ekim de betahgc testi yaptırdım ve 0.0 geldi. 17 ekim ve bugün yaptığım ev tipi idrar testleri de negatif çocuk düşünmüyorum hala hamilelik riski var mı sizce mide bulantım stresten mi
25 ekim az kaldı ama ilişkiden sonra regl oldumBeklenen adetiniz ne zaman
Değil mi ya betahgc testini de 26 gün sonra vermeme rağmen 0.0 çıktı normalde 2 haftalıkken öğrenenler varmış sanırımReglinize yakın bi tarihte olduğunuz için de mideniz bulanıyor olabilir testlerin hepsi negatif çıkmış bence gebelik olma durumu yok
O zaman ihtimal yok gibi duruyor25 ekim az kaldı ama ilişkiden sonra regl oldum
Bence gebelik var gibi umut vermekte istemem canım ama aşırı silik değil bariz göz yormadan gözüküyor bence kan ver.Gebelik testi de tabi önemli kaliteliyse .Merhaba pcosluyum 1 senedir evliyim 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ayda reglim gecikti pcosdan diye düşündüm yine ama test yapımca böyle çıktı sizce nedir ?
Biraz daha beklicem canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin korkuyorum tekrardan kimyasal olucak diye çünkü pcos da bana demiilerdi kimyasal ve düşükler çok plur diyeBence gebelik var gibi umut vermekte istemem canım ama aşırı silik değil bariz göz yormadan gözüküyor bence kan ver.Gebelik testi de tabi önemli kaliteliyse .
Boşalma olmadı diyorsunuz.Adet de olmuşsunuz.Testler de negatif.Neden emin olamıyorsunuz?Kizlar yardim edin 13 eylulde kesinlikle bosalma olmadan esimle birliktelik yasadik ama ben normal sekilde günümde 25 eylülde regl oldum içim rahat etmedi 9 ekim de betahgc testi yaptırdım ve 0.0 geldi. 17 ekim ve bugün yaptığım ev tipi idrar testleri de negatif çocuk düşünmüyorum hala hamilelik riski var mı sizce mide bulantım stresten mi
Bende pcosun bu ay çatlatma iğnesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız kötü düşünmeyelimBiraz daha beklicem canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin korkuyorum tekrardan kimyasal olucak diye çünkü pcos da bana demiilerdi kimyasal ve düşükler çok plur diye
Biraz daha beklicem canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin korkuyorum tekrardan kimyasal olucak diye çünkü pcos da bana demiilerdi kimyasal veBence gebelik var gibi umut vermekte istemem canım ama aşırı silik değil bariz göz yormadan gözüküyor bence kan ver.Gebelik testi de tabi önemli kaliteliyse .
amin inşallah canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebişin seninle olsunBende pcosun bu ay çatlatma iğnesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız kötü düşünmeyelim
Amin canım benim cümlemizin inşallahBiraz daha beklicem canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin korkuyorum tekrardan kimyasal olucak diye çünkü pcos da bana demiilerdi kimyasal ve
amin inşallah canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebişin seninle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?