• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Şüphesi Beta Hcg 0.200

Alliswell23

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
6.260
2.924
103
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim adetim bittikten 1 gün sonra ilişki yaşadık bir daha yaşamadık. Üzerinden 12 gün geçti göğüslerim aşırı derece de ağrıyor kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki adet olmama daha 10 gün var yine de gidip kan testi yaptım beta hcg 0.200 çıktı yani hamile değilmişim ama hala şüpheleniyorum sonradan yükselme durumu varmı ? Yada 12 günlük ilişkiden sonra çıkmama ihtimali var mıdır?

Merhaba arkadaşlar yeni evliyim adetim bittikten 1 gün sonra ilişki yaşadık bir daha yaşamadık. Üzerinden 12 gün geçti göğüslerim aşırı derece de ağrıyor kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki adet olmama daha 10 gün var yine de gidip kan testi yaptım beta hcg 0.200 çıktı yani hamile değilmişim ama hala şüpheleniyorum sonradan yükselme durumu varmı ? Yada 12 günlük ilişkiden sonra çıkmama ihtimali var mıdır?
Yumurtlama gününde ilişki yaşadıysanız ihtimal var ve 10 gün var diyorsanız 4 gün önce yumurtlama olmuştur tahmini o günlerde değerlendirmeniz gerekiyor.

Benim söylemek istediğim o an olmuş olabilir mi şuan aşırı göğüslerim ağrıyor ama beta hcg 0.200 çıktı böyle bir durumda sonra dan pozitif sonuç alan oluyor mu

Hayır sadece 1 kere birlikte olabildik oda adetim bittikten 1 gün sonra bi daha bi ilişki yaşayamadık şuan göğüslerim de ağrı kasıklarımda ağrı hissediyorum 12 gün oldu ilişki üzerinden. Dün kan testi yaptım negatif çıktı

Adetten bir gün sonra yaşanan ilişkiden hamile kalabileceğinizi düşünmüyorum zaten on gün kaldıysa adetinize kanda çıkmasi gerekti hamile olduğunuzu sanmiyorum

Arkadaşlar merhaba 5 aydır bebek denemeleri yapıyoruz henüz olumlu bi sonuç alamadık 2 ay önce 15 gün kadar bi gecikme yaşadım ki adetlerim günü gününe düzenlidir yani pcos vb problemim yok o ay yapılan tahlillerde prolaktinim 65 çıkmıştı üstüne düşmedim bir hafta sonra adet olduktan sonra değer 34e düştü endokrine gittiğimde doktor ilaca gerek olmadığını söyledi sonraki 2 ay yine adetlerim çok düzenli oldu gebelik istemi olduğu için geçen ay yine doktora gittim ve bana Prolaktin için dostinex birde takviye amaçlı Proxyfemin önerdi ben de düzenli olarak kullandım fakat bu ay da 9 gün geciktim dün çok umutlu bi şekilde kan verdim fakat negatif çıktı sizce bu gecikmeler neden olabilir kullandığım takviyenin yan etkisi olabilir mi?🫠

Malesef regl oldum yanlış belirtilermiş
Merhaba kızlar benimde normalde bugün adet olmam gerekiyor bizde 1 seneye yakındır deniyoruz uygulamadan takip ediyorum adet günlerim düzenli çünkü fakat dün akşam kahverengi lekelenmek oldu 1 damla açık kahve 3-4 saat sonra tekrar oldu regl olmayı bekliyorum kasıklarım çok hafif ağrıyor normalde aşırı ağrım olur apranax kullanacak kadar hatta bi Umut regl günü kahverengi lekelenmesi olan oldu mu acaba?

Back
X