hamilelik şüphesi...

Ay gözün aydın dikkat et kendine çok yorulma çok sevindim darısı bizlere
Cok sagol. Allah razi olsun. Allah isteyen ve olmayan herkese saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip eder InsAllah. Umarim sizde en yakin zamanda hamile kalirsiniz. Ben evliligimin besinci yilinda Allah nasip ederse evlat sahibi olacagim. Cok zor zamanlar gecirdigimde oldu. sizde hic isyan etmeyin vakti zamani vardir elbet. Sabir en guzel ilac inanin. Dualarim sizlerle

Cok sagol. Allah razi olsun. Allah isteyen ve olmayan herkese saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip eder InsAllah. Umarim sizde en yakin zamanda hamile kalirsiniz. Ben evliligimin besinci yilinda Allah nasip ederse evlat sahibi olacagim. Cok zor zamanlar gecirdigimde oldu. sizde hic isyan etmeyin vakti zamani vardir elbet. Sabir en guzel ilac inanin. Dualarim sizlerle
Tebrik ederim. darısı bizim başımıza inşallah. Bu arada bende aranıza yeni katıldım. Sizleri takip etmek bana iyi geliyor. Ümitsizliğim gidiyor.

Hanımlar size bir şey soracağım. Benim son regli 19 eylül. tahmini yumurtlama 3 -9 Ekim. 3 ünde 5 inde ve 8 inde denedik ve 3 ünden beri deli gibi kasığımın sol tarafında hiç geçemeyen bir ağrım var dün akşam acile gittim. lokosit bakteri falan kötü çıktı. BETA-HCG değeride 0.1 çıktı. sizce BETA-HCG değeri için çok mu erken çünkü 8 inde bu yana daha 4 gün geçti. Sizce hamile olmam ne kadar imkansız :110:

Back
X