Hamilelik süreci kitapları

Kitap okumadım hiç bu süreçte, çokda gerek görmedim açıkcası. Onun yerine hayal kurmayı, hamileliğimi en iyi şekilde geçirmeyi seçtim. Tavsiye ederim :)

Hicbirsey kitaplardaki gibi olmuyor malesef ama bebek bakimiyla ilgili bilgi sahibi degilsen teorik seyleri ogrenebilirsin ilk cocugumda cok okumustum bir el kitabim vardi ama ismini yazarini hatirlayamadim yabanci bir yazardi

Hicbirsey kitaplardaki gibi olmuyor malesef ama bebek bakimiyla ilgili bilgi sahibi degilsen teorik seyleri ogrenebilirsin ilk cocugumda cok okumustum bir el kitabim vardi ama ismini yazarini hatirlayamadim yabanci bir yazardi
Bende yazmak istedim ama biraz çekindim sanırım. "hiçbir şey kitaplardaki gibi olmuyor" ;)

Tesekkur ederim kizlar :))) valla ben hicbir sey bilmiyorum bebek bakimina dair ustelik annemde yani ailemde sehirdisinda yasiyor :( insallah kolaylikla ustesinden gelirim hem kimse bilerek dogmuyor sonucta ogrencez artik :))))))

Tesekkur ederim kizlar :))) valla ben hicbir sey bilmiyorum bebek bakimina dair ustelik annemde yani ailemde sehirdisinda yasiyor :KK43: insallah kolaylikla ustesinden gelirim hem kimse bilerek dogmuyor sonucta ogrencez artik :))))))
Telaşını anlıyorum canım ama merak etme yavrunu kucağına aldığın anda herseyi biliyor gibi bakabiliyorsun.

Tesekkur ederim kizlar :))) valla ben hicbir sey bilmiyorum bebek bakimina dair ustelik annemde yani ailemde sehirdisinda yasiyor :KK43: insallah kolaylikla ustesinden gelirim hem kimse bilerek dogmuyor sonucta ogrencez artik :))))))
Kesinlikle telaşlanma, Leripossanında dediği gibi kucağına aldığın an herşeyi yapabiliyorsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hımm ama şunu da önerebilirim. Facebook kullanıyorsan "emziren anneler " grubuna üye olmanı tavsiye ederim. Emzirmek ve ilk 6 ay anne sütü üzerine çok şey öğreneceksin. Kullanmıyorsan tomrisin emzirme notlarını nette bulabilirsin sık sık onları oku, ezberle, hatmet :)

Kesinlikle telaşlanma, Leripossanında dediği gibi kucağına aldığın an herşeyi yapabiliyorsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hımm ama şunu da önerebilirim. Facebook kullanıyorsan "emziren anneler " grubuna üye olmanı tavsiye ederim. Emzirmek ve ilk 6 ay anne sütü üzerine çok şey öğreneceksin. Kullanmıyorsan tomrisin emzirme notlarını nette bulabilirsin sık sık onları oku, ezberle, hatmet :)
Gercekten tesekkur ederimmm :) facebook gibi sosyal aglari kullanmiyorum ama blog sayfa onerine bakip mutlaka ezber yapicam :) ayy yerim sizi iyiki varsiniz :))) Iyi dileklerin icin tesekkur ederim Allahim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

Gercekten tesekkur ederimmm :) facebook gibi sosyal aglari kullanmiyorum ama blog sayfa onerine bakip mutlaka ezber yapicam :) ayy yerim sizi iyiki varsiniz :))) Iyi dileklerin icin tesekkur ederim Allahim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..
Amin inşallah :) Sağlıklı mutlu alın bebeğinizi kucağınıza :anneadayı::anneadayı::anne::anne:

Cok tesekkurler :))) tum bekleyenler icin olsun insallah :)) size de iyi buyutmeler :)) valla Allah kolaylik ve sabir versin...
Allah onu da veriyor ;) Ben ki uykusuz zamanlarımda dünyaları yıkan insan 10 aydır uyku nedir unutmama rağmen dünyanın en mutlu insanları arasına girmeye adayım :)

Allah onu da veriyor :KK66: Ben ki uykusuz zamanlarımda dünyaları yıkan insan 10 aydır uyku nedir unutmama rağmen dünyanın en mutlu insanları arasına girmeye adayım :)
Ah o konuda bende oyleyimmmmm deli gibi uyuyorum hamile kalmadan oncede oyleydim :) artikkk insallah once saglikla somra sabirla ustesinden gelecegiz hemde omur boyu :))))

Back
X