Kaç haftalık rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim başıma bana dua edermisin kulun kula ettiği dua kabul olurmuşEvet canım gördük kalp atışını flan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim başıma bana dua edermisin kulun kula ettiği dua kabul olurmuşEvet canım gördük kalp atışını flan
Tabiki camım benim Allah seninde kucağını boş bırakmasın inşallahKaç haftalık rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim başıma bana dua edermisin kulun kula ettiği dua kabul olurmuş![]()
İnşallah canım benımde 16 ocakta kontrolüm senden diğer tahlilleri istedi mi drGözünüz aydın :) bizede 16 kasımdan 23 24 kasıma çekiyorum sat ı dedi çünkü daha 2mm 5.+4 ama ben daha 5 haftalık kabul ediyorum duymamamiz cok normal dedi bizde insallah duyarız 9 ocak da randevumuz var
Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin bende haftaya gidicem doktora güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbimTabiki camım benim Allah seninde kucağını boş bırakmasın inşallahAslında 7+4 sata göre ama geç döllenme olduğu İçin 6+1 deyiz
Amin canım insallah umarım keseyi de kalp atışınında duyarsınAmin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin bende haftaya gidicem doktora güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Benim daha 4 hafta 5 günlükAmin canım insallah umarım keseyi de kalp atışınında duyarsın![]()
Anladım canım bende 5+5 te duydumBenim daha 4 hafta 5 günlük
Rabbim sana bağışlasın canım ilk çocuğun muAnladım canım bende 5+5 te duydum
Evet canım seninRabbim sana bağışlasın canım ilk çocuğun mu
Benimde allah nasip ederse ilk olucak bir doş gebeliğim bir boş gebeliğim birde kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum rabbim büyükEvet canım senin
Anladım bu inşallah sağlıklıdır dua edelimBenimde allah nasip ederse ilk olucak bir doş gebeliğim bir boş gebeliğim birde kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum rabbim büyük![]()
Amin benimde tek temennim sağlıklı olmasıAnladım bu inşallah sağlıklıdır dua edelim![]()