Hamilelik Sürecinde Karın ve Kasık Ağrısı Yaşayanlar

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Merhabalar, 7 hafta 2 günlük hamileyim. Daha çok yolun başındayım lakin sürekli mide bulantısı ve ağrılar yaşamaktayım. Bir keresinde hastaneye kaldırıldım hastanedeki kadın doğumcu ya kan ilacı kullandığımı söyledim ( Progestan) Daha sonra hemen bıraktım ama ne ağrım ne sancım hiç dinmedi. Böyle bir durum yaşayan ya da herhangi bir çözüm bulan var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum...

Eğer düşük tehlikesine karşılık doktorun progestan verdiyse onu bırakmaman gerekir

Kan ilacını da onu da bıraktım aslında,kendi doktorum kan birikintisi olduğunu söylemedi değil devam etsem mi dersiniz...

Tabii ki de içmen gerekiyor. Progestan düşüğü önlemede çok iyi bir ilaç. Doktoruna sormadan kafana göre bırakma. Benim de vardı 12 hafta içtim ben. Doktorum daha yeni bıraktırdı

Peki böyle ağrılar çektin mi, kan ilacı yapmış dedi bana bir başka doktor ferro sanol duodenal bıraktığımı söylemiştim zaten ama bir türlü kendime gelemedim..

Evet benim de ağrılarım oldu ama progestandan dolayı değil düşük tehlikem olduğu için. Progestanı düzenli kullandıktan sonra şikayrtlerim geçti

Çok teşekkür ederim ilgin için bende bugün yeniden kullanmaya başlıyayım umarım geç kalmamışımdır

24. haftamdayım ve şiddetli kasık ağrısı ıle anıden rahatszlandım sabah..

kum döktüğüm ve idrar yolu enfeksıyonum olduğu soylendı..

doğum başladı sandım,çok fenaydı..RABBİM hepimizi korusun inşallah

Görünce hemen yazdım büyük geçmiş olsun Rabbim korusun hepimizi dediğiniz gibi. Bende yemek yiyememe ve mide bulantısı ile kaplı günler geçiriyorum. Bunun yanında da ağrılarım hala dinmedi ne yazık ki...

Görünce hemen yazdım büyük geçmiş olsun Rabbim korusun hepimizi dediğiniz gibi. Bende yemek yiyememe ve mide bulantısı ile kaplı günler geçiriyorum. Bunun yanında da ağrılarım hala dinmedi ne yazık ki...

RABBİM şifa versin,yardımcımız olsun..annelik zor :)

Back
X