HSG SÜRECİM!!!!!

anneolmaj

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
34
11
8
22
Merhabalar hanımlar. İki gün önce Hsg çekildim tabi ki çekilene kadar neler yaşadım neler çok araştırma yaptım kimisi sürecin çok ağrılı olduğunu kimisi de hiç ağrı olmadığını söylüyordu kafam aşırı karışıktı her neyse direk konuya gireyim
Ben özel hastanede anestezili şekilde şekildim
Sabah erkenden gittim yatışımı yaptılar serum ve antibiyotik verdiler tabi ki hazırlanmış şekilde bekliyordum
Saat 11 gibi tekerlekli sandalyeyle almaya geldiler ameliyathaneye indim orda hazırladılar beni masaya falan yattım anestezi alacağım için kollarımı falan bağladılar uyuduğum zaman düşmesin diye ağzıma hava verdiler
Gerisini zaten hatırlamıyorum uyandığımda odamdaydım narkozlu biraz zor attım bir gün sürdü diyebiliriz odada biraz dinlendim tabi biraz ağrımda vardı dinlendikten sonra eve geçiş yaptım
İlk gün çok berbattı yani en azından benim açımdan diyebiliriz çünkü ilk defa narkoz almıştım bide acı eşiğim düşük galiba kişiden kişiye değişir
Dediğim gibi ilk gün zor geçti benim için baş dönmesi halsizlik karın ağrısı sersemlik vardı sürekli
İkinci günde sabahında aşırı derece de halsizlik baş dönmesi vardı akşama doğru yoğun şekilde bel ağrısı yaşadım tabi ki karnım ve rahimimde aynı şekilde ağrıyordu doktorum ağrı kesici içebilirsin normal durum dedi bi tane kullanıp uyudum
Bugün 3. Günüm çok şükür daha iyiyim
Sonuçlarımda temiz çıkmış hiçbir sorun yok
İnşallah yardımcı olabilmişimdir merak edenler açısından 💕

Back