Merhabalar, 7 hafta 2 günlük hamileyim. Daha çok yolun başındayım lakin sürekli mide bulantısı ve ağrılar yaşamaktayım. Bir keresinde hastaneye kaldırıldım hastanedeki kadın doğumcu ya kan ilacı kullandığımı söyledim ( Progestan) Daha sonra hemen bıraktım ama ne ağrım ne sancım hiç dinmedi. Böyle bir durum yaşayan ya da herhangi bir çözüm bulan var mı acaba yardımlarınızı bekliyorum...
Tabii ki de içmen gerekiyor. Progestan düşüğü önlemede çok iyi bir ilaç. Doktoruna sormadan kafana göre bırakma. Benim de vardı 12 hafta içtim ben. Doktorum daha yeni bıraktırdı
Peki böyle ağrılar çektin mi, kan ilacı yapmış dedi bana bir başka doktor ferro sanol duodenal bıraktığımı söylemiştim zaten ama bir türlü kendime gelemedim..
Görünce hemen yazdım büyük geçmiş olsun Rabbim korusun hepimizi dediğiniz gibi. Bende yemek yiyememe ve mide bulantısı ile kaplı günler geçiriyorum. Bunun yanında da ağrılarım hala dinmedi ne yazık ki...
Görünce hemen yazdım büyük geçmiş olsun Rabbim korusun hepimizi dediğiniz gibi. Bende yemek yiyememe ve mide bulantısı ile kaplı günler geçiriyorum. Bunun yanında da ağrılarım hala dinmedi ne yazık ki...