Hamilelik sürecini abartmadan, olması gerektiği gibi SAKİN geçirmek isteyen hamişler.

kleo85_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
438
54
53
Foruma yeni katılmama rağmen yüzlerce yerli / yersiz endişeli konu başlıkları altında birsürü kaygılı hamişler görüyorum.
tabi ki buralara kolay gelmedik, kolay gelsek de bu süreç kolay değil. ama benim amacım ve niyetim gebelik sürecini daha sakin ve makul endişelerle geçirmek... benim gibi düşünen hamişler varsa buyrun sohbete...:emir_bebek:

Aynen öylede işte insanın içi kurtlanoyo bebeğe bişy olcak diyr😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir senedir tedavi görüyordum. Dr a git gel tahlil yap ilaç kullan derken insan yıpranıyor. Hamile kalınca da evham başlıyor. Maalesef rahat olamıyorum. Kolay hamile kalsaydım endişeli olmazdım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir senedir tedavi görüyordum. Dr a git gel tahlil yap ilaç kullan derken insan yıpranıyor. Hamile kalınca da evham başlıyor. Maalesef rahat olamıyorum. Kolay hamile kalsaydım endişeli olmazdım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kolay hamile kalmama rağmen çok evham yapıyorum.
10 yaşında bir kızım var Allah bağışlarsa. Şimdi 5 aylık hamileyim kafamda bin türlü endişe var :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keske basarabilsem bu süreyi endişesiz sakin gecirebilmeyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili hamişler,

Ben de çok fazla endişeli olmamak taraftarıyım tevekkeli talallah diyip yapmamız gerekenleri yapıp gerisini rabbimize bırakmalıyız.

Sonuçta çeşit çeşit testler yapılıyor bize fakat hiçbiri yüzde yüz sonuç vermiyor. Kaç kişiye testler sonucu bebekleri ile ilgili olumsuz şeyler söylendi ve o bebeklerin çoğu sapasağlam doğu sizler de biliyorsunuz.

Ya da hep sağlıklı devam etti allah korusun doğumda sıkıntı oldu. O sebeple kendimizi rabbimize teslim etcez, yememize içmemize, yaşantımıza dikkat edip gerisi hakkında kuruntu yapmicaz sevgili hamiş kardeşlerim.

İnşallah hepimiz sağlıkla yavrucaklarımızı kucağımıza alcaz rabbimin izniyle, ben buna inanıyorum ve çok da endişe etmiyorum..

Back
X