Hamilelik takvimim bile son buldu ben hala doguramadim :)

Ewet kizlar dogurdum cok guzel bi kizim oldu cok garip degisik bi duygu darisi sizlerin basina insallah. Suan hastanedeyiz kuzum tam karsimda yatiyor bambaska bi duygu rabbim herkese tattirsin :)
Canım sağlıkla, mutlulukla buyut tatlı kızını, mis gibi kokuyordur o simdi:KK61: Darısı bizlere inşallah

Ewet kizlar dogurdum cok guzel bi kizim oldu cok garip degisik bi duygu darisi sizlerin basina insallah. Suan hastanedeyiz kuzum tam karsimda yatiyor bambaska bi duygu rabbim herkese tattirsin :)
Ayy masallah size :)) cok sevindim canim darisi basimiza insallah :))

Insan inanamiyor kizlar cok guzel bi duygu darisi hepinizin basina annelik cok gusel bisey. Onun ağlamasini duyunca bende hickiriklara boguldum mutluluktan

Gözün aydın canım darısı başımıza. Allahım anneli babalı büyütsün. Yüzü gibi talihi de güzel olsun... :)

Insan inanamiyor kizlar cok guzel bi duygu darisi hepinizin basina annelik cok gusel bisey. Onun ağlamasini duyunca bende hickiriklara boguldum mutluluktan
Çok uzun zamandır siteye girmiyordum. Okuduğum ilk başlkık bu oldu. İyili de okumuşum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hep iyilerle karşılaştırsın.:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK46::KK46::KK46:

Tam 1 buçuk sene önceki açtığım konu nasıl duygulandım şuan kızım tam 1 buçuk yaşında rabbim herkese tattırsın inşallah

Slm kızlar uzun süredir yazılmamış ama bende doguramayanlardanim 40+2 oldum Dr 42 ye kadar bekleriz dedi ama ben korkuyorum

Back
X