Hamilelik te pihtilasma ignesi kullananlar

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Kizlar merhaba dusuk sonrasi genetik testler istediler benden sonuclar cikti coraspin basliyoruz gebe kalinca igneye gecilcek dedi lütfen beni aydinlatirmisiniz nasil oluyo test pozitif ciktigi gibimi iğne basliyor nekadar kullaniliyo iğne kullanirken dusuk olurmu saglik li sonuclaniyomu

Merhaba ben gebelikte asprin ve igne kullandim kalp atisini aldiktan sonra basliyorlar diye biliyorum. O gebeligim dusukle sonuclandi suan tup bebek tranaferi yaptirdim hem corasprin hem kan sulandirici igne kullaniyorum test gunume daha 10 gun var erken baslatti. Sen gebe kalinca doktora hatirlatirsin. Bu ignelerin bebege zarari yok doguma 2-3 hafta kalana kadar kullananlar var. Pihtilasma dusuge sebep oluyor

Ben gebe kaldim kor aspirine baslattilar tabi ben gebelikden once kendi irademle baslamisdim kor aspirine igneyide gerek gormediler cocugun kan dolasimi gayet yerinde benimkiyle birlikde sadce aspirinle devam ediyorum

Cevabiniz icin tesekkur ederim Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Ben gebe kaldim kor aspirine baslattilar tabi ben gebelikden once kendi irademle baslamisdim kor aspirine igneyide gerek gormediler cocugun kan dolasimi gayet yerinde benimkiyle birlikde sadce aspirinle devam ediyorum
Netten arastiriyorum homizigot falan diyor benim testlerin bir kismi cikti protein s 60 cikti doktor o yuzden coraspin kullandedi sizinde protein s mi dusuk

Netten arastiriyorum homizigot falan diyor benim testlerin bir kismi cikti protein s 60 cikti doktor o yuzden coraspin kullandedi sizinde protein s mi dusuk
Bacim onu bilmiyorum tam olarakda benim homizigot yaziyodu testlerim turkce olmadiginda tek bildigim faktör 2 ile faktör 12deyim ama dedigim gibi hamile kalmadan once doktordan gizli basladim kor aspirine halada devam ediyorum bebeide her 15gunde bir kontrol ediyolar kan dolasimini normal oldugundan ugneyi gerek duymadilar

merhba canım sonucunu bana özelden atarmısn mahsuru yoksa bendede cktı ama doktor igneyi zor yazdı coraspin yeterli dedi hep ama smdi tüp bebek transferi olucam carsamba gunu bugunden igneye basladım

merhba canım sonucunu bana özelden atarmısn mahsuru yoksa bendede cktı ama doktor igneyi zor yazdı coraspin yeterli dedi hep ama smdi tüp bebek transferi olucam carsamba gunu bugunden igneye basladım
Elimde test sonucu Yok e nabizdan baktim sizde ne cikti yukarda da yazdim gibi pihtilasma problem olanlar homizigot falan diye konusuyolar bende o Yok Yada daha cikmadi heralde cunku cikmayan testlerim var e nabiza baktim yeni test var protein s 60 yaziyor doktoru tlfda aradim soyledim oda coraspin basla hamile kalinca igneye gecilcek dedi bendede cikti diyorsunya ne cikti sende sizin testin adi ne

Benim doktorum gebeliğim öğrenir öğrenmez çağırdı hemen başlattı iğneye de ecopirin ilacına da

böyle çıktı benimde

Eklentiler

• 3367D34F-85BD-497B-A930-B0EFEBAC9F93.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 34
Bende gebelikte hem iğne hem coraspin kullandım. 6.haftada başladım doğumdan bir gün önceye kadar kullandım.

protein homosistein bseylere daha bakıldı ama onlarda bsey ckmadı benm pıhtılasma testi dedikleri test bunlar e nabızda gözukmez tıbbı genetik yapar bu tahlili sonucuda bizzat kendi verir öyle öğrenirsin

Sizdede benim bahsettigim testten var bende bundan Yok belki de daha cikmadi
protein homosistein bseylere daha bakıldı ama onlarda bsey ckmadı benm pıhtılasma testi dedikleri test bunlar e nabızda gözukmez tıbbı genetik yapar bu tahlili sonucuda bizzat kendi verir öyle öğrenirsin

Tamam simdi oldu genetikteki testler benim aralik ayinda cikicak gelip burdan alicaksiniz demisti benim daha onlar cikmadan protein testlerinde problem cikti

Tamam simdi oldu genetikteki testler benim aralik ayinda cikicak gelip burdan alicaksiniz demisti benim daha onlar cikmadan protein testlerinde problem cikti
geçmiş olsun cnm benm onlar temiz cıktı pıhtılasma denen test böyle cıktı iğneye basladım carsamba transferm var nasipse

17 haftaya gelmisiniz nasil hersey yolundami igneden dolayı bi problem yasadinizmi
Biraz sıkıntılar yaşıyoruz ama çok şukur geldik bugünlere. İğneden dolayı tek problem artık gobegimde yer kalmadi mosmor oldu ve sisiyo vurdukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…