• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik test sonucu

cey3564

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
2
0
1
34
kızlar merhaba 🌸

birkaç gündür bazı belirtiler dikkatimi çekti. Ara ara hafif mide bulantısı, kasık ağrısı, alt ve üst karın bölgemde ağrılar yaşadım. Şüphelenip evde bir test yaptım, silik bir ikinci çizgi gördüm. Sonra eşimi eczaneye gönderdim, iki farklı test daha yaptım ve ikisi de net şekilde negatif çıktı.
IMG_8156.webp

Adetime daha 2 hafta var, regl dönemim düzenlidir. Şu an hamile olmadığımı düşünüyorum ama bu ağrılar ve bulantılar neden oluyor, kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan ya da fikri olan var mı? Yorumlarınızı çok merak ediyorum 🙏💬

Eklentiler

• IMG_8157.webp
    IMG_8157.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_8155.webp
    IMG_8155.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 28
Pozitif gözükenler artimed mi ? Hem Adetine çok varmış daha kaç günde bir oluyorsun?

Evet artimed hem gebelik testi küçük olanı yaptım hemde erken gebelik olanı yaptım. 21-25 gün oluyo
Canım bence büyük ihtimalle yalanci pozitif verdi . Adet zamanını bekleyip test yapman daha sağlıklı sonuç verir . Gönlünce olur inşallah 🌸

adetinize 2 hafta varsa şu an yumurtlama dönemindesinizdir. hamile olmanız imkansıza yakın

Back
X