- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kelebek28888
-
Pozitif evet
10 gun onceden normal testte cikmazki cok erken daha..belki erken gebelikte cikabilir.
Sonucum 1,20 çıktıKan testi verdim 1 saat sonra belli olucak
Benim hamilelik belirtim çok var bu ay sol.kasik ağrım var mide bulantısı aşırı derece var koku hassasiyetide aynı şekilde var dün test yaptım negatif çıktı kan vericektim doktorum kabul etmedi reglimida 7 gün var sizce gebelik varmıSiz morelinizi bozmayın. Benimde aynı şey başıma geldi sizin gibi çok erkenden test yapmaya başladım çok slik çıkıyordu. 2 defa kan verdim kanda negatif çıkıyordu. Ben hergün testi yapmaya devam ettim. 2 çizgide çok net çıktığı zaman 3.cü kez kan verdim ve kandada pozitif çıktı busefer. Kızım şimdi 6 ya
Bu hamilelik belirtileri bazen psikolojik olabiliyor. Öyüzden en güveniliri evde test yaparak takipte kalmak. 4 5 gün sonra testi tekrarlayınBenim hamilelik belirtim çok var bu ay sol.kasik ağrım var mide bulantısı aşırı derece var koku hassasiyetide aynı şekilde var dün test yaptım negatif çıktı kan vericektim doktorum kabul etmedi reglimida 7 gün var sizce gebelik varmı
Daha öncesinde kimyasal gebelik geceidim 6 ay oldu belirtilerim aynı o zaman ki gibi ümite bağlamak istemiyorum şimdideBu hamilelik belirtileri bazen psikolojik olabiliyor. Öyüzden en güveniliri evde test yaparak takipte kalmak. 4 5 gün sonra testi tekrarlayın