• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik test

kelebek28888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hamile miyim Reglime 10 gün var

Eklentiler

• IMG_3863.webp
    IMG_3863.webp
    134,7 KB · Görüntüleme: 40
Regle 10 gün varken hiç bir test doğru sonucu vermez en erken 2 3 gün kala çıkabilir o da bir ihtimal yani

Siz morelinizi bozmayın. Benimde aynı şey başıma geldi sizin gibi çok erkenden test yapmaya başladım çok slik çıkıyordu. 2 defa kan verdim kanda negatif çıkıyordu. Ben hergün testi yapmaya devam ettim. 2 çizgide çok net çıktığı zaman 3.cü kez kan verdim ve kandada pozitif çıktı busefer. Kızım şimdi 6 yaşında

Siz morelinizi bozmayın. Benimde aynı şey başıma geldi sizin gibi çok erkenden test yapmaya başladım çok slik çıkıyordu. 2 defa kan verdim kanda negatif çıkıyordu. Ben hergün testi yapmaya devam ettim. 2 çizgide çok net çıktığı zaman 3.cü kez kan verdim ve kandada pozitif çıktı busefer. Kızım şimdi 6 ya
Benim hamilelik belirtim çok var bu ay sol.kasik ağrım var mide bulantısı aşırı derece var koku hassasiyetide aynı şekilde var dün test yaptım negatif çıktı kan vericektim doktorum kabul etmedi reglimida 7 gün var sizce gebelik varmı

Benim hamilelik belirtim çok var bu ay sol.kasik ağrım var mide bulantısı aşırı derece var koku hassasiyetide aynı şekilde var dün test yaptım negatif çıktı kan vericektim doktorum kabul etmedi reglimida 7 gün var sizce gebelik varmı
Bu hamilelik belirtileri bazen psikolojik olabiliyor. Öyüzden en güveniliri evde test yaparak takipte kalmak. 4 5 gün sonra testi tekrarlayın

Bu hamilelik belirtileri bazen psikolojik olabiliyor. Öyüzden en güveniliri evde test yaparak takipte kalmak. 4 5 gün sonra testi tekrarlayın
Daha öncesinde kimyasal gebelik geceidim 6 ay oldu belirtilerim aynı o zaman ki gibi ümite bağlamak istemiyorum şimdide

Back
X