- 11 Haziran 2022
- 66
- 61
- 3
- 27
- Konu Sahibi tupbebekanne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaKızlar merhaba bugün transferimin 10.günü 2.çizgi çok silik daha önce testi böyle olup pozitif olan var mı Eki Görüntüle 3082353
Testi erken yaptığım için sanırım pazartesi kan vericem daha net sonuç almak içinMerhababen cizgi var gibi görüyorum ama bilemeedim
İnşallah sağlıkla alin guzel haberiTesti erken yaptığım için sanırım pazartesi kan vericem daha net sonuç almak için
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz o güzel pozitif haberleri alırızİnşallah sağlıkla alin guzel haberiben olumlu gibi görüyorum
![]()
Teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallahEvet 2. Çizgi silik görünüyor hayırlı olsun![]()
Amin inşallah biz de görelim inşallahTeşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah![]()
Sağol canımPozitif canım bu resmen maşallahallah bana da isteyene de nasip etsin
![]()
Teşekkür ederim canım amin inşallah allahım isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım normal test olduğu için böyle silik çıkmadı normal erken gebelikte daha net görünüyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin inşallah![]()
Evet canım var gibi gözüküyorKizlar catlatma ignesinin 12. Gunu sizce var mi
Sonuç ne oldu acaba? Umarım bebiş vardır?Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü 2.çizgi çok silik daha önce testi böyle olup pozitif olan var mı Eki Görüntüle 3082353
Bugün kan verdim 20 çıktı hcgm artlar inşallahSonuç ne oldu acaba? Umarım bebiş vardır?
Canım çok silik benim de böyle gibiydi şu an bende takip ediyorum benim de koyulaşıyor gibi inşallah senin de koyulaşır bebişlerimiz bizimledirMerhaba arkadaşlar bat a 8 gün kala erken gebelik testim böyle çıktı...7 ve 6 kala ( yani bugün) yine yaptım aynı bu fotodaki gibi ışıkta görünen ince bir çizgi var. Bu şekilde bir deneyim yaşayan oldu mu? Yine yapacağım test ve takip edeceğim biliyorum. Kan vermenin en kesin sonuç olduğunu da biliyorum. Merak ettiğim şey benim gibi 8 gün kala silik görüp koyulaşan olup gebe kalan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Geçen sene yine böyle silik gördüğümde hamileymişim kanda çıktı bata 2 gün kala. Ama 3 gün sonra kayboldu...kimyasaldı yani...
Saol canmEvet canım var gibi gözüküyorhayırlı olsun
![]()
Yaa çok güzel bebiş var demekBugün kan verdim 20 çıktı hcgm artlar inşallah