Hamilelik testi acil

Kayymakk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
33
8
16
32
Merhabalar kızlar birşey sormak istiyorum ben bugun idrar testi yaptım 3yil sonra ilkkez ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm kan verdim hemen ama kanda 1.20cikti değerim böyle olup hamile olan varmı acaba

Eklentiler

• IMG20210329180857.webp
    IMG20210329180857.webp
    18 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG-20210329-WA0018.webp
    IMG-20210329-WA0018.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 132
Test dağılmış, bozuk değildir inşallah, bir kaç gün bekleyin bakalım

Merhabalar kızlar birşey sormak istiyorum ben bugun idrar testi yaptım 3yil sonra ilkkez ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm kan verdim hemen ama kanda 1.20cikti değerim böyle olup hamile olan varmı acaba
test bozuk ola bilir ama adetiniz gecikirse tekrar kan verin

4 ay once bende bu testlerden yapip silik cizgi gordum ve heyecanlanmistim. Bir kez daha yaptim ve ikinci cizgi yine silikti. Ertesi gun kan verdim negatif. Ogunden sonra bu testlere guvenim kalmadi acikcasi. Kana gore hamile degilsiniz ama bir kac gun sonra adetiniz gelmezse kan verin. Stres yapmayin dahada gecikir

4 ay once bende bu testlerden yapip silik cizgi gordum ve heyecanlanmistim. Bir kez daha yaptim ve ikinci cizgi yine silikti. Ertesi gun kan verdim negatif. Ogunden sonra bu testlere guvenim kalmadi acikcasi. Kana gore hamile degilsiniz ama bir kac gun sonra adetiniz gelmezse kan verin. Stres yapmayin dahada gecikir
Tamamdır çok teşekkürler umarim dizinde en kısa zamanda olur

Böyle çıkıp 4-5 gun sonra yükselen arkadaşlar oldu. Bekle bir kaç gün tekrar test yap ve kan ver

Kan verdiniz mi ? Hamilemisiniz?

Kan verdim malesef sonucum tekrar 1.20cikti hala adet olmadım evet ama sanrim duzensizlkten anlamadım bende o çift çizgi neydi :KK43:
Bende de bir keresinde oyle olmusdu, test yaptim ikinci cizgi silik cikti fazla silik deyil ama silikdi, ertesi gunu adet olmuwdum( yine de hakkimizda hayirlisi guzelim🙏

Allah belasini versin bu testlerin ben gecen ay da silik cizgiyi gordum bu ay da 2gun sonra neqatif oluyo keske sirketini yika bilsem onlarinn😑

Keskeee insan çok aşırı üzülüyor ya hayal kırıklığı öyle. Kotu ki
Evet cok kotu bisey dun ne kadar mutlu oldumsa silik cizgiden bugun neqatifle on kati uzuldum dunyalari yikasim var su an

Testin markası nedir

Back
X