test bozuk ola bilir ama adetiniz gecikirse tekrar kan verinMerhabalar kızlar birşey sormak istiyorum ben bugun idrar testi yaptım 3yil sonra ilkkez ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm kan verdim hemen ama kanda 1.20cikti değerim böyle olup hamile olan varmı acaba
Evet nerdeyse 1bucuk aydır adet olmuyorum tüp bebekten sonra sadece birkez adet oldumAdetiniz gecikmişmiydi
Aynen yarın tekrar bir kan veryimtest bozuk ola bilir ama adetiniz gecikirse tekrar kan verin
Tamamdır çok teşekkürler umarim dizinde en kısa zamanda olur4 ay once bende bu testlerden yapip silik cizgi gordum ve heyecanlanmistim. Bir kez daha yaptim ve ikinci cizgi yine silikti. Ertesi gun kan verdim negatif. Ogunden sonra bu testlere guvenim kalmadi acikcasi. Kana gore hamile degilsiniz ama bir kac gun sonra adetiniz gelmezse kan verin. Stres yapmayin dahada gecikir
Böyle çıkıp 4-5 gun sonra yükselen arkadaşlar oldu. Bekle bir kaç gün tekrar test yap ve kan verMerhabalar kızlar birşey sormak istiyorum ben bugun idrar testi yaptım 3yil sonra ilkkez ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm kan verdim hemen ama kanda 1.20cikti değerim böyle olup hamile olan varmı acaba
Kan verdiniz mi ? Hamilemisiniz?Merhabalar kızlar birşey sormak istiyorum ben bugun idrar testi yaptım 3yil sonra ilkkez ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm kan verdim hemen ama kanda 1.20cikti değerim böyle olup hamile olan varmı acaba
Kan verdim malesef sonucum tekrar 1.20cikti hala adet olmadım evet ama sanrim duzensizlkten anlamadım bende o çift çizgi neydiKan verdiniz mi ? Hamilemisiniz?
Bende de bir keresinde oyle olmusdu, test yaptim ikinci cizgi silik cikti fazla silik deyil ama silikdi, ertesi gunu adet olmuwdum( yine de hakkimizda hayirlisi guzelimKan verdim malesef sonucum tekrar 1.20cikti hala adet olmadım evet ama sanrim duzensizlkten anlamadım bende o çift çizgi neydi
Keskeee insan çok aşırı üzülüyor ya hayal kırıklığı öyle. Kotu kiAllah belasini versin bu testlerin ben gecen ay da silik cizgiyi gordum bu ay da 2gun sonra neqatif oluyo keske sirketini yika bilsem onlarinn
Evet cok kotu bisey dun ne kadar mutlu oldumsa silik cizgiden bugun neqatifle on kati uzuldum dunyalari yikasim var su anKeskeee insan çok aşırı üzülüyor ya hayal kırıklığı öyle. Kotu ki
Yine seninki 1.20 benimki 0.0 hiç yoktu ama 4 test pozitif tiKan verdim malesef sonucum tekrar 1.20cikti hala adet olmadım evet ama sanrim duzensizlkten anlamadım bende o çift çizgi neydi
Testin markası nedirMerhabalar kızlar birşey sormak istiyorum ben bugun idrar testi yaptım 3yil sonra ilkkez ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm kan verdim hemen ama kanda 1.20cikti değerim böyle olup hamile olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?