Çok teşekkür ederim çok kötü zamanlar geçirdim hala korkuyoruminsallah oylesindir tatlim, bence iki cizgi hihi
Ben de 14 haftalık kanamalı ve sancılı düşük yaptım daha yeni. Bebeğim sağlıklı görünüyordu. Aynı duyguları yaşıyorum şu anda. Tekrardan hamile kalmak istiyorum. Ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Seninki neden düştü canım.kızlar merhaba 4ay önce düşük yaptık 16haftalıktı . Normalde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım . Predictor erken gebelik testi silik çıktı sizce hamilemiyim ?
Canım benimki aşırı kanamayla düştü önce plesanta ayrılmış dediler sonra servikal yetmezlik . En son Aydan Biriye gittim . Hiç biri değil sesi benim düşüncem enfeksiyon kaynaklı . Benim bebeğimde sağlıklıydı normal doğurdum doğduğunda öldü . Bende çok korkuyorum hala rüyalarıma giriyor zor günler . Acısı geçmiyor ama . Umarım en koşa zamanda hayırlı haberler alırsın .Ben de 14 haftalık kanamalı ve sancılı düşük yaptım daha yeni. Bebeğim sağlıklı görünüyordu. Aynı duyguları yaşıyorum şu anda. Tekrardan hamile kalmak istiyorum. Ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Seninki neden düştü canım.
Hayirli olsun:)))kızlar merhaba 4ay önce düşük yaptık 16haftalıktı . Normalde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım . Predictor erken gebelik testi silik çıktı sizce hamilemiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?