Hamilelik testi bakar mısınız lütfen ?

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
103
31
kızlar merhaba 4ay önce düşük yaptık 16haftalıktı . Normalde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım . Predictor erken gebelik testi silik çıktı sizce hamilemiyim ?

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 416
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hamilesin büyük ihtimalle

Çift çizgili konuları çok seviyorum :) Gebelik var gibi görünüyor, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi, hayırlı olsun

Canım kötüyü söylemek bana düşmez belki ama bende senin gibi adetinin olduğu gün test yaptım senin gbi çıktı on gün sonra kimyasal gebelik gecirdigimj öğrendim kimseye söyleme 3 ay

Pozitif. Tebrikler. Kucağınıza sağ selim almak nasip olsun. :)

Benim günlerce bu şekilde çıktı yaptığım testler. Kime sorsam emin olma diyordu, bebeğim şimdi 5 aylık :) yine de emin olmak için kan testi yaptırıverin. Tebrikler şimdiden.

kızlar merhaba 4ay önce düşük yaptık 16haftalıktı . Normalde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım . Predictor erken gebelik testi silik çıktı sizce hamilemiyim ?
Ben de 14 haftalık kanamalı ve sancılı düşük yaptım daha yeni. Bebeğim sağlıklı görünüyordu. Aynı duyguları yaşıyorum şu anda. Tekrardan hamile kalmak istiyorum. Ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Seninki neden düştü canım.

Canım benimki aşırı kanamayla düştü önce plesanta ayrılmış dediler sonra servikal yetmezlik . En son Aydan Biriye gittim . Hiç biri değil sesi benim düşüncem enfeksiyon kaynaklı . Benim bebeğimde sağlıklıydı normal doğurdum doğduğunda öldü . Bende çok korkuyorum hala rüyalarıma giriyor zor günler . Acısı geçmiyor ama . Umarım en koşa zamanda hayırlı haberler alırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…