Hamilelik Testi Erken Mi ??? Belirtileri ???

Ayse_1990

Gel Artik Annem
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
33
7
18
Kizlar ben PKO.....Bu ay sogan kurunu yaptim ilk defa ama sadece 6 gun...En sont Adet : 29 Ekim.
ClearBlue ovulasyon testine göre : 11 Kasimdan itibaren positif gosterdi. Esimle 3 gece iliskimiz oldu. Ovulasyonsan beri sag kasikta agrim var baski hissediyorum. Sabah mide bulantisi kusmayla basladim bide akinti.
BAT : 27 Ekim. Dayanamayip demin test yaptim ama NEGATIF. Cok erken yaptim sanki kizlar degil mi ? Fikir verin luften.

Rabbim hayirli bebisler versin hepimize.

Kizlar ben PKO.....Bu ay sogan kurunu yaptim ilk defa ama sadece 6 gun...En sont Adet : 29 Ekim.
ClearBlue ovulasyon testine göre : 11 Kasimdan itibaren positif gosterdi. Esimle 3 gece iliskimiz oldu. Ovulasyonsan beri sag kasikta agrim var baski hissediyorum. Sabah mide bulantisi kusmayla basladim bide akinti.
BAT : 27 Ekim. Dayanamayip demin test yaptim ama NEGATIF. Cok erken yaptim sanki kizlar degil mi ? Fikir verin luften.

Rabbim hayirli bebisler versin hepimize.
bat 27 kasim demek istedin sanirim diil mi? eger oyleyse cok erken yapmissin testi

bat 27 kasim demek istedin sanirim diil mi? eger oyleyse cok erken yapmissin testi
Ayneeeen sen soyleyince fark etmisim. Ever BAT 27 Kasim canim....Insallah sonu hayirli olur. Cok merak ediyorum...Sanada masallah rabbim saglikla kavustursun insallah...Kac ay sonunda hamile kaldin canim ?

Ayneeeen sen soyleyince fark etmisim. Ever BAT 27 Kasim canim....Insallah sonu hayirli olur. Cok merak ediyorum...Sanada masallah rabbim saglikla kavustursun insallah...Kac ay sonunda hamile kaldin canim ?
sagol canim. ben 5.ayda kaldim hamile ama senin gibi bende her ay ne belirtiler hissederdim 10 gun 12 gun kala testler yapmaya baslardim falan ama vucudu dinledikce insan psikolojik olarak onlarca belirti buluo halbuki hamile kaldiim ay hic kafamda yoktu ve adet olacagimada emindim :) ama ne goriim eski aylardan kalma bi testle sipsilik bi cizgi yok canim dedim yine kendi kendime daha 5 gun var adetime test yanlis die umursamadim. sonra icime kurt dustu adetime 3 gun kala bida baktim test koyulasti ama ben hala adet olcakmisim gibi belirtiler yasiorm karin agrisi gogus sizlamasi bel agrisi gibi. 2. testte silik cizgi cikinca ama iyice suphelendim ve digital test aldim onda direk tahmini kac haftalik hamile oldugunu da yazio ve pozitif cikti. doktora gidene kadar da adet olurum die bekledim ama sonra doktorda netlesince hamile olduguma inandim. kisacasi bu kadar uzun anlatmamin sebebi en belirtisiz en umursamadiim en bisi beklemediim ay bi baktim hamileyim :) sende simdiden dusunmemeye calis cunku olmadikca insan daha cok bunalimio girio biliorm.

Banada yardimci olun kizlar :-( 1 yillik evlitim pko dedi doktor bana glifor kullandim 3 ay simdi kullanmyrum buay goguslerimde asiri buyume ve hassasiyet bide damarlari cok belirginlesti 5 gun var adetime hamile olabilirmiyim acaba ins rabbim hayrlisini versin hepimize :-(

Selam kızlar. Biz de tam bir yıldır deniyoruz ama olmadı maalesef. Adetimi bekliyorum bu sefer doktora gitmeye karar verdik. Keşke yüce Rabbim bi sürpriz yapsaydı bize...buna da şükür tabi İnşallah sorun yoktur en azından...öyle işte kızlar...:KK31:

Banada yardimci olun kizlar :-( 1 yillik evlitim pko dedi doktor bana glifor kullandim 3 ay simdi kullanmyrum buay goguslerimde asiri buyume ve hassasiyet bide damarlari cok belirginlesti 5 gun var adetime hamile olabilirmiyim acaba ins rabbim hayrlisini versin hepimize :-(
Naptin canim test filan yaptin mi ?

Selam kızlar. Biz de tam bir yıldır deniyoruz ama olmadı maalesef. Adetimi bekliyorum bu sefer doktora gitmeye karar verdik. Keşke yüce Rabbim bi sürpriz yapsaydı bize...buna da şükür tabi İnşallah sorun yoktur en azından...öyle işte kızlar...:KK31:
Bat tarihin ne zaman canim ? Adetlerin duzenli mi ? Benim bat 27 Kasim ama umutsuzum...

Back
X