Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorunuyor kuzum silik cizgi gebesin muhtemelen en kisa surede kan ver netlessin hayirli olsun ❤Tecrübeli arkadaşlar gebelik testini yorumlamada yardım edebilir mi? Bat’a 4-5 gün var. Şimdiden teşekkürler.
Naptn canm son durumun ne ?Kizlar 8 i adet günüm de 9 undan test yaptım negatif hala adet gormedim dogru sonuc mudur erken mi yoksa suan gecikeli 4 gün oldu
Çok teşekkür ederim. Bu kadar silik çıkınca inanamadım.Gorunuyor kuzum silik cizgi gebesin muhtemelen en kisa surede kan ver netlessin hayirli olsun ❤![]()
Silikte olsa ckmis. Kacinci dakikada ckti o onemli 10 dakikadan sonrasi gecersiz cnkuÇok teşekkür ederim. Bu kadar silik çıkınca inanamadım.
Silikte olsa ckmis. Kacinci dakikada ckti o onemli 10 dakikadan sonrasi gecersiz cnku
Tamam cnm at onada bakalmHemen çıktı. Az sonra dijital olanı da yapacağım o zaman. Yardımınız için teşekkürler.
Ayy cokk mutlu oldum kuzum yaa tabiki istyrm 4 aydr evliyim henuz gebe kalamadim insallah benmde olurr ❤Guloos gayet net şimdi
dağa dün bu iki testten yaptım ikisi de negatifti.
İlk haberi siz vermiş oldunuz, sizi tanımasam da çok yürekten iyi dileklerimi gönderiyorum. Eğer siz de bebek istiyorsanız dua ederim.
Kizlar 8 i adet günüm de 9 undan test yaptım negatif hala adet gormedim dogru sonuc mudur erken mi yoksa suan gecikeli 4 gün oldu