Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isikla cektim bakarmisiniz. 1 gun gecti adetdenBen göremedim.Adet gününüz gectimi yada kaç gün geçti .
Yok bakinca belli oluyor zaten. Insallah. TekrarlarimSon gonderdiginiz fotoda sanki çok hafif belli ama ısiktanmi yoksa insallah hamilelikten mi bilemedim.1 gün gecmis ama daha çok erken degilmi en az 3 gun gecmesini bekleyin sonra sabah ilk idrarla yapin testinizi Allah gonlunuze gore versin insallah hamilesinizdir
Hadi inşallah gönlünuze göre olur herşeyYok bakinca belli oluyor zaten. Insallah. Tekrarlarim
Insallah. Sizinde insallahHadi inşallah gönlünuze göre olur herşey![]()
2-3 damla su damlatsana kuruma çizgisi mi bakarsın suyla kuruma çizgisiyse kayboluyor ama sen yarında dene pazartesi olmazsan lan testi yaptırIsikla cektim bakarmisiniz. 1 gun gecti adetden
Su damlattim kaybolmadi, aksine cizgi belirginlesti2-3 damla su damlatsana kuruma çizgisi mi bakarsın suyla kuruma çizgisiyse kayboluyor ama sen yarında dene pazartesi olmazsan lan testi yaptır
Bence kuruma cizgisi gibiIsikla cektim bakarmisiniz. 1 gun gecti adetden
Su damlattim kaybolmadi, aksine cizgi belirginlestiBence kuruma cizgisi gibi
Olabilir, benim kriterim bu degil maalesef. Sizginin rengi ve zemin rengini baz alarak soyledimSu damlattim kaybolmadi, aksine cizgi belirginlesti
Tesekkur ederimOlabilir, benim kriterim bu degil maalesef. Sizginin rengi ve zemin rengini baz alarak soyledim