hamilelik testi ile ilgili yardimm

benimde kasıklarımda inanılmaz kramp şeklinde sancılar vardı ve sanki adet olacakmışım gibi ağrlarım vardı ve bu ağrılar 8 haftalık oluncaya kadar devam etti rahim büyümeye başladığı için kasılıp böyle ağrılara neden olurmuş yani hamile olsanız bile sanki adet olacak gibi belirtileriniz olması normal

Sadece gecikmeden bahsetsen ok ümit vermiş olurduk...Ama idrar tahlili yapmışsın ve pozitif çıkmış, hata olasılığı pozitif sonuçlarda daha düşükmüş..ehh sen umutlanma aşamasını geçmişsin artık, sadece emin olmak istiyorsun...Dedimya an kısa zamanda kan testini yaptırda hamileliğin tadını çıkarmaya başla...:teytey:

canlarım en son 16 nisanda adet oldum adet düzensizliğim var perşembe günü test yaptım bişi çıkmadı ama mide bulantılarım ve ayaklarımda ağrı var.testte çıkmayıp hamile kalan var mı yardım edin bana kafayı yicem yoksa

aynen canım bende 16 nisanda oldum en son regl mi ve çok az odum ben de de adet düzensizliği var.... hem de genç kızlığımdan beri 2 yıllık evliğim en başından beri bebiş istiyoruz ama olmuyo eşimn amaliyat oldu sonucunu bu ay öğrencezzz adetim gecikti 21 in de test yaptım çıkmadı yarın sanırım dr.a gitcemmmmm benimde ayaklarım ağrıyo ama bir hafta daha mı beklesem yoksa beklemesem mi aynen aynen aynen insan hakikaten kafayı yiyorrrr:sm_confused:

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar benim kan testim de 2.07 yazıyordu sonucum birde yan tarafta verilmiş 2 değeri vardı akşam aldığım için doktor yoktu bana orda bır kız sınırda dedi kızılayda yaptırdım kanda gebelik testi.aşılama yaptırmıştım ben 13 ünde olmuştu aşılamam doktorum eşinizle de 2 gün beraber oldun dedi 14 15 temmuz biz eşimle 14 ve 17 sinde beraber olduk 30 unda hastalanmam gerekiyor olmadım daha doktoruma söyledim işte sonuç negatif diye bana adet oldunmu dedi hayır dedim bu değer sınırda dedi 0 çıksaydı kötü 2.07 tutunmaya çalışmış dedi ama belki eşimle benimki tutmuş olabilirmi o yüzden bana bu hafta hasta olmazsan tekrar gebelik testi yap dedi benim normalde hasta olmam gerekiyor değilmi sonuçta yumurtam çatladı hamile değilsem adet olmam gerekir ben şeyden korkuyorum ben adet göremiyordum ilaç almadan ama bana iğneler vuruldu aşılama için yumurta çatlatıldı benim adet olmam gerekir değilmi olmazsam gebelik testimi yaptırayım acaba yine doktorumun dediği gibi gebelik sonucu 50 falan çıkması gerekşyordu herhalde ilk günler kaç çıkarki 17 sindeki tutmuşsa belki bu hafta belli olur hamileysem değiilmi inş. öyle olmuştur eşimle benimki tutmuştur hayırslısını versin alalhım hepimize

kısslaarr benımde 6 gun gectı adetım ama ıdararda cıkmıyo bole olupta kanda cıkan varmı yoksa bu aydamı olmadı zaten gecen ayda antıbıyotık ıgne yemıstım ondan dıyorum gecıkme kendımı umıtlendırmeyım dıyorum ama umıtlenmedende yapamıyorum acaba varmı dıye :uhm:

selam ben sitenin yeni üyesiyim.
1 yıllık evliyim, eşimle çocuk istiyoruz artık, bu ay adetim 13 gün gecikti kasıklarımda hafif bi ağrı var ama diğer belirtiler yok. test de yapmadım henüz, sizce hamile olabilir miyim çok heycanlıyım ve de korkuyorum

4 ay önce evlendim bu ay korunmadık adetim 5 gün gecikti test yaptım çift çizgi vardı ama t silikti sağlık ocağına gidip gösterdim yeni olduğu için normaldir hamilesin bebiş geliyo dedi :) çokkk mutluyum Allah herkese nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…