Hamilelik Testi lütfen bakın

Qwrf21

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
92
22
18
26
Selamlar ablalarim,

Şüpheli ilişkiden 3 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Reglime 11 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Sizce doğru mudur?

Hamilelik şüphem sizce var mı?

IMG_20230201_213833.webp

Kar beyaz maşallah, görünmüyor herhangi bir çizgi.

Regle 11 gun var sence dogru mudur

Erken yapmışsın bu testlere de cok güvenmiyorum artık benim pozitif cikardi ama kanda negatifti en iyisi adeti bekleyip kan ver canım

Erken yapmışsın bu testlere de cok güvenmiyorum artık benim pozitif cikardi ama kanda negatifti en iyisi adeti bekleyip kan ver canım
İlişkiden 5 gün sonra kullanılır yazıyordu o yüzden pek emin olamadım ama ertesi gün hapı da içtim saatler içinde ://

İlişkiden 5 gün sonra kullanılır yazıyordu o yüzden pek emin olamadım ama ertesi gün hapı da içtim saatler içinde ://
hani herkesin ayni olmuyor gec dollenme olabiliyor en iyis adeti beklemek stres yapar dusunursen zaten adetin gecikir iyice strese girersin

İlişkiden 5 gün sonra bebek olsa bile testte çıkar mı sence şaka yapıyor olmalısın. Adetten 5 gün öncedir o düzgün oku

Hayır ilişkiden sonra yazıyor bende emin olamadim çok saçma çünkü
Hayatım bu mümkün olamaz bence. 5 günlük bebek hiç bi testte çıkmaz kan versen bile bişey çıkmaz. Sen boşuna stres yapma önlemini almışsın kuruntu yapma.

Selamlar ablalarim,

Şüpheli ilişkiden 3 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Reglime 11 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Sizce doğru mudur?

Eki Görüntüle 3200894
erken gebelik testleri ne kadar güvenilir bilmiyorum ama şuan bembeyaz , yok gibi . Eğer şüphelendiysen; biraz bekle ve tekrar yap

Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra kullanılabilir yazıyor testte o yüzden soruyorum :KK43:
ilacini almissin zaten niye panikliyorsun.5 gun sonra kanda bile cikmiyor daha döllenme yeni oluyor o testlere guvenme. Panik yapmadan reglini bekle.Stres yaparsan gecikir iyice paniklersin .

ilacini almissin zaten niye panikliyorsun.5 gun sonra kanda bile cikmiyor daha döllenme yeni oluyor o testlere guvenme. Panik yapmadan reglini bekle.Stres yaparsan gecikir iyice paniklersin .
İlaç icipte hamile kalanlar varmış ondan tereddütteyim aslında ya da kulaktan doğma laflar hep :(

Selamlar ablalarim,

Eki Görüntüle 3200894
Regle 11 gün kala idrarda çıkmaz. Regl tarihinizde kan vermeniz lazım önce kana sonra idrara karışıyor diye biliyorum

Regle 11 gün kala idrarda çıkmaz. Regl tarihinizde kan vermeniz lazım önce kana sonra idrara karışıyor diye biliyorum
Şuanlık kan veremem sisteme düştüğü için eğer öyle bir durum var ise gizli kalmasını istiyorum :( o yüzden regli olmazsam tekrar idrar testi yapacağım.

Back
X