Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra kullanılabilir yazıyor testte o yüzden soruyorumRegle 11 gun var sence dogru mudur
İlişkiden 5 gün sonra kullanılır yazıyordu o yüzden pek emin olamadım ama ertesi gün hapı da içtim saatler içinde ://Erken yapmışsın bu testlere de cok güvenmiyorum artık benim pozitif cikardi ama kanda negatifti en iyisi adeti bekleyip kan ver canım
hani herkesin ayni olmuyor gec dollenme olabiliyor en iyis adeti beklemek stres yapar dusunursen zaten adetin gecikir iyice strese girersinİlişkiden 5 gün sonra kullanılır yazıyordu o yüzden pek emin olamadım ama ertesi gün hapı da içtim saatler içinde ://
İlişkiden 5 gün sonra bebek olsa bile testte çıkar mı sence şaka yapıyor olmalısın. Adetten 5 gün öncedir o düzgün okuİlişkiden 5 gün sonra kullanılır yazıyordu o yüzden pek emin olamadım ama ertesi gün hapı da içtim saatler içinde ://
Aynen öyle ablacımm beklemekten başka çarem yokhani herkesin ayni olmuyor gec dollenme olabiliyor en iyis adeti beklemek stres yapar dusunursen zaten adetin gecikir iyice strese girersin
Hayır ilişkiden sonra yazıyor bende emin olamadim çok saçma çünküİlişkiden 5 gün sonra bebek olsa bile testte çıkar mı sence şaka yapıyor olmalısın. Adetten 5 gün öncedir o düzgün oku
O testler adetten 6 gun önceye kadar kesin sonuc veriyor yazar diye biliyorum bendeHayır ilişkiden sonra yazıyor bende emin olamadim çok saçma çünkü
Hayatım bu mümkün olamaz bence. 5 günlük bebek hiç bi testte çıkmaz kan versen bile bişey çıkmaz. Sen boşuna stres yapma önlemini almışsın kuruntu yapma.Hayır ilişkiden sonra yazıyor bende emin olamadim çok saçma çünkü
erken gebelik testleri ne kadar güvenilir bilmiyorum ama şuan bembeyaz , yok gibi . Eğer şüphelendiysen; biraz bekle ve tekrar yapSelamlar ablalarim,
Şüpheli ilişkiden 3 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Reglime 11 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Sizce doğru mudur?
Hamilelik şüphem sizce var mı?
Eki Görüntüle 3200894
Çok teşekkür ederimm. bir şey yok diye düşünüyorum boşuna kuruntu benceHayatım bu mümkün olamaz bence. 5 günlük bebek hiç bi testte çıkmaz kan versen bile bişey çıkmaz. Sen boşuna stres yapma önlemini almışsın kuruntu yapma.
ilacini almissin zaten niye panikliyorsun.5 gun sonra kanda bile cikmiyor daha döllenme yeni oluyor o testlere guvenme. Panik yapmadan reglini bekle.Stres yaparsan gecikir iyice paniklersin .Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra kullanılabilir yazıyor testte o yüzden soruyorum![]()
İlaç icipte hamile kalanlar varmış ondan tereddütteyim aslında ya da kulaktan doğma laflar hepilacini almissin zaten niye panikliyorsun.5 gun sonra kanda bile cikmiyor daha döllenme yeni oluyor o testlere guvenme. Panik yapmadan reglini bekle.Stres yaparsan gecikir iyice paniklersin .
Korkmayin o kadar kolay degil gebelik.İlaç icipte hamile kalanlar varmış ondan tereddütteyim aslında ya da kulaktan doğma laflar hep![]()
Evet ama şans işte. Allah'ım isteyenlere tez zamanda nasip etsinKorkmayin o kadar kolay degil gebelik.
Regle 11 gün kala idrarda çıkmaz. Regl tarihinizde kan vermeniz lazım önce kana sonra idrara karışıyor diye biliyorumSelamlar ablalarim,
Şüpheli ilişkiden 3 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Reglime 11 gün var erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Sizce doğru mudur?
Hamilelik şüphem sizce var mı?
Eki Görüntüle 3200894
Şuanlık kan veremem sisteme düştüğü için eğer öyle bir durum var ise gizli kalmasını istiyorumRegle 11 gün kala idrarda çıkmaz. Regl tarihinizde kan vermeniz lazım önce kana sonra idrara karışıyor diye biliyorum