Hamilelik testi lütfen cevaplayan

bence normal testlerden al bir tanede ve açma :) eğer adetin yakınsa çıkma ihtimali var
Adetim 21mart geldi 22 de durdu. 3/4 kahverengi geldi bunları sitmalanma kasık ağrısı karın ağrısı göğüs şişmesi vardı bu benim 3 testin ilk defa 2 çıktı çizgi silik

Slm ya bişey sorcam senin kahverengi leken kaç gun sürdü ve her ay oluyormuydun leke tarzı.
iki gün sürdu hala yok ama çok endişeliyim normalde kahberengi gelmezdi geçen ay olmuşdu onda adet olacagımı biliyordum agrım vardı çünkü sendemi hamilesin canım?

iki gün sürdu hala yok ama çok endişeliyim normalde kahberengi gelmezdi geçen ay olmuşdu onda adet olacagımı biliyordum agrım vardı çünkü sendemi hamilesin canım?
Yok canım ya benimde 2-3 gundur yoğun olmayan leke var ama kırmızıya dönmedi direk adet olsam en azından kurgulamicam ama gecen ayda 2 gun yoğun olmuştum sonra leke hep devam etti Korkutuyor beni normalde feci adet olurum kanım düşer o derece kızlar sizde de oldumu bu kötu bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…