- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
İnşallah hamilesindir Can'ım yaDua edin benim için kızlar inşallah hamileyim dir
İnşallah cnmİnşallah hamilesindir Can'ım ya
Insallh brbegin seninledir cnmYok cnm hamilelik testi
Zaten onu yaptım ama ben onu açtım açılıyor çünküO dijitali yapsana bi
İnşallahInsallh brbegin seninledir cnm
Neden açtın? Dijital test yaniZaten onu yaptım ama ben onu açtım açılıyor çünkü
Blm açtım işte bekle diyorudu veya bu bekleyin ve açtım bendeNeden açtın? Dijital test yani
Dijital testte surat ifadesi cikiyor bu acinca cizgi cikmis :) ilk defa gordum yeni uretildi galibaNeden açtın? Dijital test yani
Canim kan versene belli cizgi yani illa cikar kanda suanBlm açtım işte bekle diyorudu veya bu bekleyin ve açtım bende
bence normal testlerden al bir tanede ve açma :) eğer adetin yakınsa çıkma ihtimali varBlm açtım işte bekle diyorudu veya bu bekleyin ve açtım bende
Adetim 21mart geldi 22 de durdu. 3/4 kahverengi geldi bunları sitmalanma kasık ağrısı karın ağrısı göğüs şişmesi vardı bu benim 3 testin ilk defa 2 çıktı çizgi silikbence normal testlerden al bir tanede ve açma :) eğer adetin yakınsa çıkma ihtimali var
İçlerinde çizgi olabilir de. Bence bişey ifade etmez. Önemli olan dijital testte gülen surat olmasıDijital testte surat ifadesi cikiyor bu acinca cizgi cikmis :) ilk defa gordum yeni uretildi galiba
Bu gülen suratları değil yazıyla :)İçlerinde çizgi olabilir de. Bence bişey ifade etmez. Önemli olan dijital testte gülen surat olması
Slm ya bişey sorcam senin kahverengi leken kaç gun sürdü ve her ay oluyormuydun leke tarzı.bendede dün silikdi bugün yapdım koyulaşdı
iki gün sürdu hala yok ama çok endişeliyim normalde kahberengi gelmezdi geçen ay olmuşdu onda adet olacagımı biliyordum agrım vardı çünkü sendemi hamilesin canım?Slm ya bişey sorcam senin kahverengi leken kaç gun sürdü ve her ay oluyormuydun leke tarzı.
Yok canım ya benimde 2-3 gundur yoğun olmayan leke var ama kırmızıya dönmedi direk adet olsam en azından kurgulamicam ama gecen ayda 2 gun yoğun olmuştum sonra leke hep devam etti Korkutuyor beni normalde feci adet olurum kanım düşer o derece kızlar sizde de oldumu bu kötu bişey miiki gün sürdu hala yok ama çok endişeliyim normalde kahberengi gelmezdi geçen ay olmuşdu onda adet olacagımı biliyordum agrım vardı çünkü sendemi hamilesin canım?
Yazıyla derken? 1-2 haftalık diye çıkanlardan mı?Bu gülen suratları değil yazıyla :)
Evet ama sanırım o ay gösteriyor almncam pek yok ne yazdığını anlamıyorum cokYazıyla derken? 1-2 haftalık diye çıkanlardan mı?
Almanca değil ingilizce yazar 1-2 weeks diyeEvet ama sanırım o ay gösteriyor almncam pek yok ne yazdığını anlamıyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?