Hamilelik testi negatif ama regl olmuyorum

orumcekkadin1993

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
31
7
6
32
Herkese merhaba,
Ocak ayında kimyasal yaşadım.Sonrasındaki denememizde 1 nisan regl olmam gerekiyordu düzenli bir şekilde 27/28 günde olurum. ben 30 martta önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı hemen kaset test yaptım oda silik çizgi ilk saniyede çıktı. Şuan 9 nisan ve hala regl olmadım. Kaset test yapıyorumama şimdide negatif çıkıyor. Anlamadım önce çizgi reglden sonra negatif çıkması. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?

Eklentiler

• 85ABD007-4751-4DB7-88FA-B8D22671A82A.webp
    85ABD007-4751-4DB7-88FA-B8D22671A82A.webp
    52 KB · Görüntüleme: 2.019
  • 77039BBB-C168-4F0D-B978-1616432E2630.webp
    77039BBB-C168-4F0D-B978-1616432E2630.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 1.141
Pozitif çıkan gayet netmiş. Şuan hiç çıkmaması kimyasal yaşıyor olabileceğinizi getirdi aklıma

Herkese merhaba,
Ocak ayında kimyasal yaşadım.Sonrasındaki denememizde 1 nisan regl olmam gerekiyordu düzenli bir şekilde 27/28 günde olurum. ben 30 martta önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı hemen kaset test yaptım oda silik çizgi ilk saniyede çıktı. Şuan 9 nisan ve hala regl olmadım. Kaset test yapıyorumama şimdide negatif çıkıyor. Anlamadım önce çizgi reglden sonra negatif çıkması. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Emin olmak için bi de kan testi yaptırsaydınız

Pozitif görünüyor sonraki test bozuk olabilir? Tekrar bi test alın ya da en doğru sonucu kan vererek öğrenin hayırlısı olsun 🌸

Bariz pozitif çıkmış regli de olmamışsınız bence hemen kan testi verin en sağlıklı sonucu öyle alırsınız😊

Bariz pozitif çıkmış regli de olmamışsınız bence hemen kan testi verin en sağlıklı sonucu öyle alırsınız😊
Testlerde şimdi neden negatife döndü aklım almıyor kistmi acaba diyorum hiç böyle bir sağlık sorunumda olmadı şimdiye kadar göğüs hassasiyetim vd kasıklarımda ince ince batmalar var

Herkese merhaba,
Şuanda birde kahve leke geldi regl değil ve gerisi yok

Sanırım aynı durumdayız. Ben de daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Şu an adetimin 5. Günü ama hala olmadım. Önce pembe sonra kahverengi akıntı oldu. Devamı gelmedi. Gebelik testimde hiç çizgi yok. Yine kimyasal gebelik diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar şuan bende aynı durumdayım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Şuan adetim 1 hafta gecikti. Test yaptım negatif. Acaba kimyasaldan dolayı mı adet gecikmesi yaşıyorum yoksa hamilemiyim bilemedim🤦🏻‍♀️ Kasıklarım da ara ara hafif ağrı oluyor ama gelen giden yok hala. Kimyasaldan gebelikten sonra adet gecikmesi yaşayan oldu mu aranız da ?

Merhaba ben Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. Şubat ayında son adet tarihimin üstünden 10 gün geçtikten sonra test yaptım silik çıktı. Kan verdim 5340 çıktı ama kahverengi lekem vardı ve test negatif çıkıyordu. Su an sağlıklı bi gebelik geçiriyorum. Bazen olabilir testlerde şaşma. Kan verip ultrasona girseniz daha net sonuç alırsınız.

Herkese merhaba,
Merhaba;
Kaset testten kaynaklı olabilir. En iyisi kan testi verin içinizi daha çok rahatlatır. Ben ektopik gebelik geçirdim bendede silik çizgiydi sonradan kahverengi lekelenme ve tek taraflı kasık ağrısı vardı. En iyisi kan testiyle bir yol izlemeniz. Değerleriniz iki günde bir orantılı şekilde artıyorsa gebesiniz. Ama orantısız bir artış söz konusu ise geç döllenme ve sorunlu gebelik olarak tanınlamıştı doktorum.

Back
X