- 28 Ocak 2022
- 31
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi orumcekkadin1993
-
Emin olmak için bi de kan testi yaptırsaydınızHerkese merhaba,
Ocak ayında kimyasal yaşadım.Sonrasındaki denememizde 1 nisan regl olmam gerekiyordu düzenli bir şekilde 27/28 günde olurum. ben 30 martta önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı hemen kaset test yaptım oda silik çizgi ilk saniyede çıktı. Şuan 9 nisan ve hala regl olmadım. Kaset test yapıyorumama şimdide negatif çıkıyor. Anlamadım önce çizgi reglden sonra negatif çıkması. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Reglim 7 gün gecikti kasıklarımda kasılma ve hafif sancı var acaba kistmi diye şüpheleniyorum. Ocak ayında kimyasal yaşadım onda hep silik çizgi çıktı ve sonra 5. Gün regl olmuştumPozitif çıkan gayet netmiş. Şuan hiç çıkmaması kimyasal yaşıyor olabileceğinizi getirdi aklıma
Testlerde şimdi neden negatife döndü aklım almıyor kistmi acaba diyorum hiç böyle bir sağlık sorunumda olmadı şimdiye kadar göğüs hassasiyetim vd kasıklarımda ince ince batmalar varBariz pozitif çıkmış regli de olmamışsınız bence hemen kan testi verin en sağlıklı sonucu öyle alırsınız
Yaptım canım şuan reglm 7 gün gecikmede yaptım demin negatifPozitif görünüyor sonraki test bozuk olabilir? Tekrar bi test alın ya da en doğru sonucu kan vererek öğrenin hayırlısı olsun
Kist pozitif çıkartmaz. Onunla alakası yok.Reglim 7 gün gecikti kasıklarımda kasılma ve hafif sancı var acaba kistmi diye şüpheleniyorum. Ocak ayında kimyasal yaşadım onda hep silik çizgi çıktı ve sonra 5. Gün regl olmuştum
Yaptım canım şuan reglm 7 gün gecikmede yaptım demin negatif cıktı yinePozitif görünüyor sonraki test bozuk olabilir? Tekrar bi test alın ya da en doğru sonucu kan vererek öğrenin hayırlısı olsun
Kan testi en mantıklısı şu an bende de bu test sorunu varYaptım canım şuan reglm 7 gün gecikmede yaptım demin negatif cıktı yine
Şuanda birde kahve leke geldi regl değil ve gerisi yokHerkese merhaba,
Ocak ayında kimyasal yaşadım.Sonrasındaki denememizde 1 nisan regl olmam gerekiyordu düzenli bir şekilde 27/28 günde olurum. ben 30 martta önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı hemen kaset test yaptım oda silik çizgi ilk saniyede çıktı. Şuan 9 nisan ve hala regl olmadım. Kaset test yapıyorumama şimdide negatif çıkıyor. Anlamadım önce çizgi reglden sonra negatif çıkması. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Doktora gittiniz miŞuanda birde kahve leke geldi regl değil ve gerisi yok
Merhaba;Herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?