• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi silik çıktı

Yarın erken gebelik testi yapacağım inşallah negatif çıkmaz en son 11 Nisan'da erken test yapmıştım regldan 4 gün oncesiydi gözle görülür görünmez şeklinde göz yanılması gibi çok dikkatli bakınca gorunuyordu negatif diye umursamamistim ama o zaman yumurtlamadan 11 gün sonrası erkendi galiba
Canım erken gebelik testi yapmana gerek yok. Attığın test pozitif. Kan vermelisin

Gerçekten mi ben daha önce vermistim sağlık ocağında sonuç için 24 saatten fazla beklemiştim
Evet, ne bileyim bir yerlerini söyle Ağrı yapıyor de ama gebelik şüphem de var diye ekle. Doktora yönlendiriyorlar. Kan veriyorsun iki saat sonra çıkıyor sonuç

Evet ilk defa geçmişti 5 gündü ama belirti yoktu başka bel ağrısı vardı sadece
attığınız test kaset test onda böyle çıktıysa erken gebelikte de çıkar her türlü onlar daha hassas oluyor. Eğer güvenilir bir markaysa test bence de var. Özel hastanelerin yada tıp merkezlerinin acilleri de bakıyor. Devlet hastaneleri zaten çok yoğun yerler anlıyorum heycanınızı ama böyle bir şey için meşgul etmeyin bence gerçekten acil müdahale bekleyen insanların haklarına girmemiş olursunuz

Son durumunuz nedir acaba @Umayylcn

Tebrik ederim kese filan göründü mü Bhcg kaç çıktı mesajlarımızdan anladığım kadarıyla benzer şeyleri yaşıyoruz da @Umayylcn

Tebrik ederim kese filan göründü mü Bhcg kaç çıktı mesajlarımızdan anladığım kadarıyla benzer şeyleri yaşıyoruz da @Umayylcn
Sizde ne gibi belirtiler var? Bende tekrar 2 test yaptım onlarda silik çıktı beta hcg 700 lerde çıktı dün bı kanama oldu acile gittim beta artmış 5. Hafta da alttan ultrasonla görüldü kese diğer şekilde gorunmezdi ve kalbi bile atmıyor 6-7 haftadan sonra oluyormus

Alt karın bölgesinde ağrı dışında hiçbir belirtim yok
Bhcg 344 çıkmıştı çarşamba bir daha yaptırmadım ama zaman geçmiyor sanki @Umayylcn

Benimde silik sizce hamilemiyim
1000107338.webp

Tebrikler nasıl ilerliyor süreç?
Sağolun İkinci kan testi yapmadım henüz ben
Yarın randevum var kan değeri kaç oldu filan hiç bilmiyorum inşallah güzel ilerliyordur süreç
Sizin nasıl ilerliyor

Back
X